Caraş-Severin, Romania

ADVERTORIAL. Pandemia înseamnă reguli ce trebuie respectate, dar acestea nu au nicio legătură cu frumuseţea voastră. Dincolo de orice, SUNTEŢI VOI! Totul trece, chiar şi acest COVID, frumuseţea voastră trebuie să rămână. Salon Diva B & G s-a gândit să vă surprindă şi să vă scoată din starea de amorţeală cu o serie de oferte noi, dar şi cu tehnici inedite!

Pentru şefa salonului, Geta Stan, frumuseţea înseamnă armonie, echilibru, graţie, respect şi înţelegere pentru toate faţetele vieţii feminine.

Încercaţi tratamentul facial cu efect spectaculos de lifting după prima ședință cu terapii unice, patentate, cu efecte garantate:
? Microdermabraziune cu pulbere de diamant – cu stick-uri de unică folosință de diferite granulații, pentru diferite tipuri de ten, pentru stimularea regenerării epiteliale.
? CrioRadiofrecvențalifting facial restructurant pentru redefinirea conturului facial, poate fi folosit inclusiv pe tenul cuperotic.
? Radiofrecvența tetrapolară – antirid, tonifiant, liftare, pielea lăsată a gâtului, bărbie dublă.
? Dermoheath + DermoLED – efecte rapide pentru tratamente anticearcăn, pungi sub ochi, detoxifiere facială, cresterea elasticității, stimulare fibroblaste.

Aşa că orice doamnă care vrea o frumuseţe subliniată de naturaleţe şi firesc, de originalitate si dezinvoltură, de o stare interioară de bine, fără legătură cu vârsta sau silueta, fără temeri de Covid, trebuie doar să sune la 0724 850 733. Salon Diva B & G vă aşteaptă!