Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – Proiectul tău de construcție începe anul acesta pe data de 16 martie când se deschide primul magazin de bricolaj din viitoarea rețea de magazine REMBKA care își așteaptă viitorii clienți cu cele mai competitive prețuri.

Inaugurarea primului magazin de bricolaj REMBKA, situat în Caransebeș, va fi marcată prin campania „Marea demolare a prețurilor”. Oferind o gamă completă de produse de calitate atât premiu, cât și profesionale, de la scule electrice la șuruburi, de la instalații sanitare la corpuri de iluminat, de la produse de curățenie la vopsele și tencuieli, clienții vor găsi tot ce au nevoie pentru proiectul lor de construcție la prețuri foarte competitive.

„Știm că în ultimii ani prețurile materialelor de construcție au crescut, astfel că, atunci când începi un proiect personal de construcție, dorești să cântărești toate opțiunile pentru a ajunge la soluția optimă pentru tine în ceea ce privește prețul și calitatea. Dorești ca atunci când treci pragul unui magazin de bricolaj să găsești oamenii pregătiți să îți ofere aceste soluții. Noi vă așteptăm în noul magazin REMBKA cu o echipă disponibilă să ofere sfaturi și consultanță gratuit. Formată din 35 de consultanți de vânzări pregătiți echipa e pregătită să vă răspundă tuturor întrebărilor și să vă ghideze cu orice sfat de la fundație până la finalizarea proiectului de construcție.” a declarat Toma Brabete, directorul noului magazin REMBKA Caransebeș.

Cu o experiență de peste 22 de ani în vânzări dintre care timp de 16 ani a fost în funcții de conducere, iar de 10 ani lucrează pentru compania REMBKA, Toma Brabete a investit timp, pasiune și profesionalism în conceptul noului magazin pentru a oferi clienților o nouă experiență de cumpărături pentru materiale de bricolaj. Optimist, sociabil și orientat spre performanță a pregătit echipa de consultanți din cadrul magazinului pentru a răspunde nevoilor clienților.

Eveniment de inaugurare: Marea demolare a prețurilor

Domnul Alin Stanciu, fondatorul și proprietarul companiei REMBKA, a declarat: „Fiindcă orice proiect de investiție în propria locuință e un proiect în care se implică toată familia, dorim să facem deschiderea magazinului o sărbătoare atât pentru domni cât și pentru doamne. Astfel că, invităm clienții să vină la inaugurarea magazinului și să profite de premiile și activitățile pregătite.”

Pentru a face evenimentul de inaugurare cu totul special, vor fi acordate 100 de premii la cumpărături. Primii 30 de clienți vor fi premiați cu câte 1 roabă Limex de 85 l iar următorii 70 de clienți cu câte 1 set de șurubelnițe Hyundai. Premiile se acordă la cumpărături efectuate în magazinul REMBKA, în baza bonului fiscal, în ordinea efectuării lor.

Pentru a putea beneficia de ofertele magazinului, clienții vor putea să se înscrie pentru cardul de fidelitate – MeșterCard. Noile oferte de prețuri vor fi publicate în revista REMBKA care va apărea lunar și care se va putea ridica din magazin.

Despre noul magazin REMBKA

În 16 martie, la Caransebeș, se va inaugura primul magazin de bricolaj din viitoarea rețea de magazine REMBKA. Investiția de peste 2,5 milioane de euro în noul magazin s-a făcut din dorința de a oferi clienților si angajaților un spațiu comercial modern. Cu o suprafață de peste 1200 mp, noul magazin REMBKA va deveni curând punctul de referință pentru cei care își construiesc sau renovează casa.

Magazinul se situează pe Calea Timișorii, nr. 2A și va fi deschis de luni până vineri între orele 8:00-20:00, iar sâmbătă 8:00-19:00 si duminică 9:00-16:00.