Caraş-Severin, Romania

ORAVIŢA – Poliţistul şi-a omorât prietena, apoi s-a sinucis. Apelul la 112 a fost făcut în dimineaţa de 6 decembrie, în jurul orei 8.45, de către mama poliţistului din Oraviţa, care a sesizat faptul că acesta nu răspunde nici la apelurile telefonice, nici la bătăile din uşă.

Mama poliţistului spune că, între orele 7.00 şi 8.00 a purtat discuţii telefonice cu fiul său. În ultimul timp, acesta a acuzat ceva probleme de sănătate fizică, fapt pentru care se afla în concediu medical, de zece zile. Autorităţile au concluzionat că este vorba despre o crimă urmată de o sinucidere, fiind o certitudine că nu au fost implicate alte persoane.

„Este zi de sărbătoare, însă s-a întâmplat un eveniment nefericit la Oraviţa, e vorba despre o crimă urmată de sinucidere, a declarat Laura Iancu, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin, în cadrul unei conferinţe de presă. Era o familie legal constituită, un poliţist de la Transport Feroviar Oraviţa, de 37 de ani, concubina sa, de 33 de ani, şi aveau o fetiţă de un an şi două luni. Fiica acestora, din fericire, se afla la părinţii tatălui. Situaţia materială a acestei familii era foarte bună. Se fac verificări, se vor audia martori, trebuie să vedem de ce s-a întâmplat cu această crimă, urmată de sinucidere. Leziunile produse asupra poliţistului TF sunt autoprovocate, lovitura în inimă i-a fost fatală, cu un obiect contondent, posibil cuţit. De asemenea, şi asupra concubinei sale, tot obiect contondent, posibil cuţit, în zone vitale, spate, inimă, multiple lovituri“.

Despre poliţist am putut afla din spusele cms. şef Dinu Nicorici, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraş-Severin: „Colegul nostru a fost încadrat în Poliţia Română din luna martie a anului 2002, a fost absolvent al Şcolii de Agent de Poliţie Câmpina. A fost repartizat în Poliţia Transporturi Caraş-Severin şi a lucrat la posturi de Poliţie Transporturi în Caransebeş, Moldova Nouă şi Oraviţa. A fost cunoscut ca un coleg foarte bun, nu a avut niciun fel de probleme cu serviciul. În luna martie a acestui an a fost evaluat psihologic pentru îndeplinirea atribuţiunilor funcţionale. A fost declarat apt pentru îndeplinirea serviciului. Nu am avut niciun fel de fapte care să ne indice o posibilă astfel de întâmplare nefericită“.

Adaugă comentariu