Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – Un incendiu care a cuprins anexa (adăpostul de păsări) unei case din cartierul reşiţean Câlnic, fiind anunţat undeva la miezul nopţii!

Un echipaj al pompierilor militari reşiţeni, cu o autospecială de stingere, şi un echipaj SMURD au intervenit de urgenţă la faţa locului, unde focul ameninţa să se extindă la întreaga gospodărie. Din fericire, nu au fost înregistrate victime, salvatorii reuşind să stingă incendiul, salvând astfel bunuri în valoare de aproximativ 200.000 de lei. „Din păcate, în urma incendiului, toate cele 40 de păsări aflate în adăpost au pierit, cauza probabilă a incendiului fiind un scurtcircuit la instalația electrică“, au concluzionat cei de la ISU.

Cel de-al doilea incendiu, anunțat în jurul orei 5.40, s-a produs la un sălaș de animale (de aproximativ 40 de metri pătraţi) de pe raza localității Rusca Teregova. Din fericire, în momentul izbucnirii incendiului, niciun animal nu se afla în adăpost. În lupta cu flăcările, au intervenit de urgență pompierii militari din Caransebeş. În urma incendiului, adăpostul a ars în totalitate, inclusiv 80 de baloți de paie, o balotieră, 80 de metri pătraţi de tablă și 3 metri cubi de cherestea, aflate în interiorul acestuia. Cauza probabilă a incendiului este acțiunea intenționată.

JCS-A.M.