Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Afirmaţia îi aparţine fostului premier Victor Ponta şi a fost făcută zilele trecute, la Reşiţa.


„S-au comis abuzuri în Justiţie şi chiar pot afirma asta fără temeri. Unele abuzuri au fost şi demonstrate. Mie mi-au luat mama, mi-au luat cumnatul, dar am mers până la capăt să îmi demonstrez nevinovăţia. Aşa ar trebui să facă toţi. Dar abuzurile din Justiţie nu trebuie să fie un paravan sau o scuză pentru cei care fură acum. La ora actuală, în România, se fură ca în anii 90. Uitaţi-vă atent la ce se întâmplă în orice domeniu. Corupţia riscă să fie instituţionalizată şi asta pentru că iarăşi celor care fură nu mai le este frică de nimeni şi nimic“, a spus Victor Ponta.

Liderul Pro România susţine că ceea ce se întâmplă acum, faptul că peste tot lumea este pusă pe căpătuială, este un pericol. „Hoţii nu mai au frică“, a concluzionat acesta. Totodată, Ponta a criticat şi amnistia fiscală, pe care o consideră o nedreptate. „Cum să luăm amnistia asta? Cine a plătit taxe până acum este un fraier, dar de ce să mai plăteşti de acum încolo? Că tot vine amnistia. Unele lucruri nu sunt gândite bine şi nu ştiu unde o să se ajungă cu ele“, a mai spus Victor Ponta.

2 Comments

  1. Mai Ponta, Mai Tanase…
    De cand nu mai sunteti voi la butoane nu mai e nimic bun in tara asta….
    Hai pa….

  2. Eu ma intreb doar atat….cat tupeu mai poate avea aceasta fiinta bipeda si fara caracter,numita Victor Viorel Ponta!Chiar crede ca lumea e atat de proasta si ca are memoria atat de scurta ,incat sa nu isi aminteasca cine este,cu adevarat,acest individ periculos?Nu vedeti ca Ponta cu parodia lui de partid,este un fel de Tariceanu cu ALDE,care a luat sub umbrela lui toti tradatorii si lichelele din PSD si PNL?Racoleaza tot felul de frustrati si tadatori odiosi si le promite marea cu sarea si scuipa si acuza PSD-ul din care si al a facut parte ,nu demult…PSD pe care l-a slujit cu atat devotament incat l-a trantit de la putere dupa tragedia de la COLECTIV?.Doamne,cum il mai rabda pamantul si cum mai trebuie sa suportam astfel de aratari cu aspect umanoid,dar care nu sunt oameni de fapt!

Adaugă comentariu