Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEŞ – Gugulanii pot sta pe net gratis în diverse zone ale municipiului. Mai multe spații publice beneficiază de ieri, 5 decembrie, de internet gratuit, prin programul WiFi4EU, o finanţare nerambursabilă de 15 mii de euro, obținută de Primăria Caransebeș.

În ultimele săptămâni au fost realizate punctele de acces, ceea ce înseamnă că cei care vor ajunge în locațiile respective vor putea avea în orice moment internet fără să-i coste nimic. Cum? Foarte simplu, doar prin selectarea din lista rețelelor WI-FI disponibile pe cea cu numele WiFi4EU.

Primăria a gândit 11 locații de acest gen, zone cu o mare afluență de public: Gara CFR, Pipirig, Țiglărie, Balta Sărată, Parcul Dragalina, Parcul Teiuș, Piața Gugulanilor, Piațetă Primărie, Zona Mall, Biblioteca Mihail Halici și Spitalul Municipal.

„Proiectul cu WI-FI gratuit e tot de Moș Nicolae, în același timp cu patinoarul și înseamnă acces gratuit la internet de mare viteză printr-un proiect pe care l-am accesat”, a precizat primarul Felix Borcean.

R.M.