Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Progresul Ezeriş – Nera Bozovici 2-0 (0-0), în etapa cu numărul 24 a Ligii a IV-a, pe Stadionul Gloria din Reşiţa, într-o partidă care a început cu adevărat abia spre… sfârşitul ei.

Gazdele au avut prima ocazie în minutul 4, Marişescu pasându-i pe dreapta lui Simion, care, din interiorul careului, a şutat la colţul lung, mingea trecând la câţiva centimetri de poarta apărată de Farago. Oaspeţii au ripostat în minutul 13, prin Constantin, care a prins un şut sănătos de la 25 de metri, însă Andrici a reţinut cu siguranţă. În minutul 24, cei de la Ezeriş au făcut o fază pe stânga, mingea a ajuns în careu la Cocoşilă, acesta l-a driblat pe Chiurtu, însă şutul de la 14 metri al jucătorului echipei gazdă a fost pe direcţia portarului, iar Farago a reţinut. Goal-keeper-ul oaspeţilor a mai avut o intervenţie în minutul 28, când, după un aut executat de pe partea dreaptă, mingea a ajuns la Doană, voleul excelent, de la 22 de metri, al acestuia fiind respins în ultimă instanţă în corner de Farago. Ultima fază notabilă a primei reprize s-a consemnat în minutul 40, când Ţîră i-a pasat lui Vlădulescu pe partea dreaptă, acesta a întors pentru Bolvănescu, care, de la 20 de metri, a trimis peste poarta gazdelor.

Ezerişul a deschis scorul în minutul 75, când Curcudel a centrat de pe stânga, Ciurea a retrimis în centrul careului, Albu a deviat până la Marişescu, care a reuşit să trimită balonul în poarta apărată de Farago. Replica oaspeţilor nu a întârziat, iar în minutul 79 Ţîră a luat o fază pe cont propriu pe partea dreaptă, a intrat în careu şi, după ce a trecut de doi apărători ai gazdelor, a şutat puternic de la 12 metri, la colţul scurt, însă Andrici a reuşit să devieze în corner.

Faza care a aprins spiritele în rândul oaspeţilor s-a petrecut în minutul 84, când Gherghel l-a angajat în adâncime pe Ciurea, iar acesta, deşi talonat de Voin, a reuşit să trimită un lob din marginea careului, care l-a surprins pe Farago, ieşit în întâmpinarea căpitanului gazdelor, care a făcut ca tabela de marcaj să arate 2-0. Cei de la Bozovici au reclamat un henţ la preluarea lui Ciurea, iar cum asistentul Cristian Voina rămăsese cu fanionul jos, s-au năpustit spre acesta, creându-se un meleu. După ce nervii părea că s-au mai calmat, centralul Cosmin Corocan i-a arătat cartonaşul roşu lui Vlădulescu, de la oaspeţi, apoi, după doar câteva secunde, şi coechipierul acestuia, Ţîră, a văzut roşu în faţa ochilor, fiind nevoie de intervenţia oficialilor echipei gazdă pentru a-l face pe acesta să părăsească terenul.

Progresul Ezeriş: D. Andrici, M. Pisoi, M. Albu, R. Gherghel, M. Curcudel, Al. Cocoşilă, A. Sîrbu, R. Ciurea, I. Simion (min. 57, D. Guţu), C. Doană (86, P. Corneanu), H. Marişescu (82, Al. Leonte). Antrenor, Marian Meşinschi.

Nera Bozovici: I. Farago, D. Chiurtu, N. Voin, L. Radu, I. Stoinel (75, Al. Blaj), C. Cîrpan, C. Ţîră, D. Constantin, Gh. Bolvănescu (65, F. Bîta), C. Vlădulescu, L. Iapă; rezerve: D. Budescu, C. Simion. Antrenor, Nicuşor Voin.

A arbitrat la centru Cosmin Corocan, asistat la cele două linii de Cristian Voina şi Denis Bădica. Observatori: Antonie Burtea, Petru Herghelegiu.

Adaugă comentariu