Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Primarul municipiului Reşiţa a făcut apel la cetăţeni pentru a susţine echipa de fotbal a urbei. Mai mult decât atât, ne-a arătat nu doar că este spectator activ la meciuri, ci şi că a cumpărat deja, personal, trei carduri de fidelitate!

„Să nu uitaţi de cardurile de fidelitate de la Metalul! Eu am luat trei, unul pentru mine, unul pentru prietenul Dunca şi unul pentru fiul meu, Luca“, a precizat Nelu Popa.

Potrivit clubului, cardurile au fost făcute la solicitarea suporterilor, costă 70 de lei şi pot fi cumpărate de la birourile din Valea Domanului şi de la standul amplasat în Victoria. „În urma numeroaselor solicitări primite din partea suporterilor care nu pot ajunge la stadion pentru achiziționarea cardurilor, clubul pune la dispoziție contul bancar și datele clubului, cu angajamentul de a livra cardurile celor care le achiziționează prin plata bancară. CS MUNCITORESC RESITA; CUI: 16707440; CONT BANCAR: RO97TREZ18121E330800XXXX“, transmite CSM Reşiţa, pe o reţea de socializare.

JCS-A.M.

Adaugă comentariu