Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Narcis Mihăilă s-a clasat pe locul 10 la proba de 50 de km marș de la Campionatul Mondial de atletism de la Doha. Reșițeanul a parcurs cei 50 de km în 4 ore, 13 minute și 56 de secunde, la 32 de grade și la o umiditate de 96%.

„Pot spune că m-am simțit bine în timpul cursei, abia după kilometrul 44 căldura și umiditatea au început să-mi creeze mari probleme. Dar sunt foarte fericit de rezultat. Pentru mine este cel mai mare cadou pe anul acesta”, a declarat, pentru site-ul Federației Române de Atletism, Narcis Mihăilă.

„Felicitări, Narcis! Ești pe locul 10 în lume. O luăm pas cu pas și mergem mai departe. Ești un erou după ce faci 50 de km la 32 de grade și la o umiditate de 96%. Munca continuă și urmează Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2020”, este mesajul transmis lui Narcis de antrenorul Octavian Măzăran.

Și antrenorul federal Cristian Dragomir a salutat performanța mărșăluitorului reșițean: „Narcis Mihaila din Resita s-a clasat pe locul 10. S-a concurat în condiții greu de descris, rezultatul este extraordinar, sunt mândru de voi, Narcis și Tavi. Se cristalizează o echipa bună pentru Jocurile Olimpice de anul viitor”.

Ștefan Moraru

Adaugă comentariu