Muzica deşănţată nu poate ascunde adevărul de la ATI! - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Asta este părerea primarului Ioan Popa, care deşi a avut Covid şi s-a vaccinat, continuă să poarte mască şi să-i îndemne pe toţi să facă la fel!

Întrebat de protestele care s-au derulat şi mai urmează, inclusiv la Reşiţa, primarul Ioan Popa a precizat că le-a văzut: „Luni ne-au făcut capul baniţă aici, nici n-am putut lucra de boxele astea în care urla muzica asta patrioată deşănţată. Mă feresc să mai fac aprecieri pentru că am făcut unele şi acum a trebuit să dau explicaţii la Institutul Elie Wiesel (Institutul Național pentru Studierea Holocaustului din România Elie Wiesel – n.r.), pe tema discriminării, am avut reclamaţii cu depresivitatea, cu pastile. Nu mai fac aprecieri vizavi de ce cred eu despre anumite persoane!“.

Chiar şi aşa, edilul crede în realitatea de la ATI, în faptul că nu mai sunt paturi, sistemul sanitar fiind depăşit de numărul mare al cazurilor grave. „ATI-ul de la Reşiţa e plin, ATI-ul de la Timişoara e plin. Nişte evidenţe nu pot fi contestate, indiferent cât de tare sună muzica! Nu poate să acopere muzica patriotardă nişte evidenţe că la spital dacă te duci nu mai e loc la ATI. Eu am avut Covid în decembrie, sunt vaccinat. Şi totuşi, chiar dacă mi se pare o stupizenie să port masca asta având Covid anterior şi fiind şi vaccinat, domn’le, e o regulă pe care încerc să o respect! De ce? Eu nu pot să contaminez pe nimeni, asta e clar. Dar dacă eu n-am mască, mergând pe stradă, eu pot să generez ideea: Băi, uite, ăla n-are mască, eu de ce s-o port? Şi atunci, eu mă conformez regulilor, pentru că asta-i viaţa. Nu comentez foarte mult; suntem în zona PPDD a renăscut“, a încheiat şeful administrativului reşiţean.

JCS-A.M.