Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Echipa de futsal Muncitorul Reșița va întâlni duminică, 26 noiembrie, în deplasare, formația City’Us Târgu Mureș, într-un meci din etapa a XII-a a Ligii I. Muncitorul se află în clasament peste Târgu Mureș, iar reșițenii pot spera la un rezultat pozitiv în această confruntare.

Reșița n-a mai câștigat un meci din etapa a IV-a, atunci când au învins în deplasare cu scorul de 4-1 pe Spicom Sf. Gheorghe. Muncitorul se află pe locul opt în campionat cu șase puncte acumulate până în prezent, în timp ce Târgu Mureș ocupă locul zece cu -1 punct, chiar dacă au câștigat un meci.

„Mergem la Târgu Mureș cu gândul la victorie. Este clar acest lucru. Târgu Mureș este o echipă de aceeași valoare ca a noastră și cred ca a venit timpul să ne bucurăm și noi după un meci. În această săptămână am avut câțiva jucători accidentați, dar până la ora jocului, sper că vor fi apți. Aici mă refer la Dorel Zamfir și Laurențiu Chelu. După meciul cu Târgu Mureș vom întâlni Spicom Sf. Gheorghe. Aceste două echipe sunt sub noi în clasament și cred că putem obține rezultate pozitive din aceste două jocuri”, a declarat Casian Doană, jucătorul echipei Muncitorul Reșița.