Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – În Liga I de futsal, KSE Târgu Secuiesc – Muncitorul Reșița 0-1 (0-1)
Echipa de Liga I, Muncitorul Reșița, a obținut o victorie foarte importantă în deplasare împotriva formației KSE Târgu Secuiesc, cu scorul de 1-0. Partida a avut loc luni, 28 noiembrie, iar singurul gol al meciului a fost înscris de căpitanul echipei, Casian Doană. Muncitorul Reșița a acumulat 10 puncte în 12 etape și a rămas pe locul 9, la doar trei puncte de Spicom Sf. Gheorghe.

Elevii lui Ion Roman au dominat jocul, au ratat multe ocazii de gol, iar în unele momente ale meciului, Muncitorul a scos portarul și a introdus un jucător de câmp peste a avea superioritate numerică în atac.

„După părerea mea am controlat jocul în totalitate, băieții au jucat bine și sunt mulțumit de prestația lor. Pe lângă golul marcat de Casian Doană, am mai avut peste alte șapte ocazii de a marca, ocazii ratate de noi singuri cu portarul, dar o singură dată a intrat mingea în poartă. În final, este bine că am câștigat partida. Echipa adversă s-a apărat bine, a plecat tot timpul pe contraatac, dar este bine pentru noi că am luat toate punctele. Aceste trei puncte consider că erau vitale, pentru că Spicom Sf. Gheorghe a câștigat și ne-am fi îndepărtat la șase puncte de locul opt”, a declarat antrenorul Ion Roman.

Următorul joc al reșițenilor va fi duminică, 4 decembrie, la Sala Polivantă din Reșița, unde va întâlni echipa Futsal Klub Odorheiu Secuiesc.