Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Antrenorul Dan Păștean a participat cu opt sportivi la Cupa „Temerarul, la judo, concurs ce s-a desfășurat la Sibiu, în perioada 24-26 septembrie. 700 de sportivi din opt țări (România, Moldova, Ucraina, Ungaria, Serbia, Bosnia-Herțegovina, Bulgaria și Grecia) s-au întrecut la cinci categorii de vârstă, iar reșițenii au reușit să urce de două ori pe podiumul de premiere!

„La această competiție am participat cu opt sportivi și am cucerit două medalii de bronz prin Mitrof Bianca la U11, la categoria 40 de kg și Geamănu Teodora la cadeți U18, la categoria 52 de kg. Concursul a fost foarte puternic și s-a văzut lipsa concursurilor la sportivii noștri. Să sperăm că de acum înainte nivelul nostru de pregătire va crește, asta în cazul în care nu se vor anula din nou competițiile. În octombrie ar trebui să avem finala de U14. Spre finalul anului vom mai organiza Cupa Moș Crăciun și s-ar putea să mai participăm la câteva concursuri”, a spus antrenorul Dan Păștean.

Secția de judo de la Muncitorul Reșița face în continuare înscrieri la grupa de inițiere. De la vârsta de 6 ani, atât băieții, cât și fetele interesate de acest sport pot veni să se înscrie zilnic, începând cu ora 17:00, la sala de judo a Poliției.

JCS-Ștefan Moraru