Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Echipa de futsal Muncitorul Reșița și-a reluat antrenamentele marți, 19 iulie, la Sala Polivalentă din municipiul de pe Bârzava. Reșițenii sunt deciși ca în sezonul viitor să obțină calificarea în play-off-ul campionatului.

Antrenorul Ion Roman a avut la reunire un lot format din nouă jucători: Casian Doană, Iulian Alexandru Mitru, Flavius Fedor, Alexandru Sturzu, Florin Bârcea, Cristian Copocean, Denis Mihuțescu, Robert Păvan și Ovidiu Crina. De la primul antrenament au absentat Marius Călin, Adrian Neagu, Lucian Stoica și Laurențiu Breșneni.

Muncitorul Reșița se va pregăti pe plan local în această lună și speră ca de la 1 august să participe la un cantonament în apropierea Reșiței. „Am început pregătirea cu lotul din sezonul trecut, în acest moment suntem în discuții cu mai mulți jucători și așteptăm din partea conducerii să vedem ce obiectiv ne va fixa. După părerea mea, obiectivul echipei, indiferent dacă vom face achiziții sau nu, este calificarea în play-off-ul campionatului. Cu acest lot am fost foarte aproape să ne calificăm în play-off în ediția precedentă a Ligii I, iar eu cred că în sezonul viitor avem șanse mari să facem acest lucru. Pregătirea trebuia să o începem de săptămâna trecută, dar a fost o problemă tehnică la sală și ne-am decis să începem pregătirea puțin mai târziu. Băieții oricum s-au mai antrenat în vacanță, unii dintre ei au jucat fotbal pe plajă. Încă nu știm sigur locația, dar este cert că vom merge într-un stagiu de pregătire. După acest cantonament, ne vom pregăti la sală până la începerea campionatului. Din câte știu, primul joc din sezonul viitor îl vom avea la sfârșitul lunii august”, a declarat Ion Roman.

În sezonul 2015-2016, Muncitorul Reșița a terminat pe locul 10, ratând la mustață calificarea în play-off-ul Ligii I, fază a competiției în care a participat în 2014-2015.