Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Aseară, polițiști de la Poliția Municipiului Reșița au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de un bărbat de 22 de ani, din comuna Zăvoi, bănuit că în noaptea de 1 spre 2 noiembrie ar fi sustras 370 de litri de motorină din două utilaje parcate pe străzile Traian Lalescu și Libertății din Reșița, aparținând societății comerciale care execută lucrări de reabilitare a liniei de tramvai în municipiu!

Polițiștii au fost sesizați miercuri dimineața, la ora 07.30, de către agentul de pază al societății, despre comiterea furtului de motorină din utilajele folosite la lucrările de infrastructură urbană.

„În urma efectuării cercetării la fața locului și a investigațiilor desfășurate, în scurt timp, polițiștii au identificat un bărbat de 22 de ani, care, în cursul nopții, ar fi desfăcut capacele rezervoarelor și ar fi sustras combustibilul din interior folosind mai multe recipiente de plastic și metal, pe care le-ar fi încărcat într-un autoturism cu care s-ar fi deplasat. Întreaga cantitate de combustibil a fost recuperată și restituită firmei. În cursul zilei de astăzi, bărbatul de 22 de ani urmează a fi prezentat procurorului pentru dispunerea de măsuri legale, în cauză fiind continuate cercetările pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat”, transmite IPJ Caraș-Severin.

JCS-L.A.