Modernizări rutiere în Poiana Golului - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Municipalitatea a planificat pentru marţi, 10 martie, deschiderea celei de-a doua etape a lucrărilor de modernizare a drumului de acces şi a străzilor din cartierul reşiţean Poiana Golului, urmând fi impuse restricţii de circulaţie!

Este vorba despre un proiect al autorităţii locale, finanţat prin Programul Național de Dezvoltare Locală, iar în cadrul celei de-a doua etape ce se deschide în 10 martie, se va executa zidul de sprijin din intersecția drumurilor de interes local care deservesc cartierul Poiana Golului și accesul în incinta societății UCM Reșița.

„Pe perioada lucrărilor, drumul asigură accesul autovehiculelor alternativ în condiții de șantier cu viteză redusă, existând perioade în care circulația autovehiculelor este restricționată. Având în vedere necesitatea urgentării lucrărilor de consolidare la zidul de sprijin autoritatea locală va interveni în timpul cel mai scurt posibil pentru finalizarea acestora. Excepție de la restricțiile impuse în aceste zone fac autovehiculele executantului lucrării și cele cu regim de circulație prioritară când se deplasează în acțiuni de intervenții sau în misiuni care au caracter de urgență, care folosesc semnalele mijloacelor speciale de avertizare, luminoase și sonore. Rugăm toți participanții la trafic să sporească atenția în această zonă, șoferii fiind rugați să respecte semnificația indicatoarelor rutiere sau indicațiile ori semnalele polițistului rutier. Termenul estimat pentru finalizarea lucrărilor din această zonă este 15 Mai 2020, acesta putând varia funcție de condițiile meteo“, se arată într-un comunicat emis de către Direcţia de Investiţii şi Mobilitate Urbană.

JCS-A.M.