Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – Ionuţ Popovici, vicepreşedintele Consiliului Judeţean, a cărui schimbare din funcţie o vor liberalii, a susţinut PSD, în 2016, să obţină preşedinţia administraţiei judeţene.

Acesta este şi motivul pentru care deputatul Ion Mocioalcă, cel care la vremea respectivă în calitate de şef al PSD a negociat cu PMP şefia Consiliului Judeţean, ne-a declarat că proiectul de schimbare a vicelui „este o imbecilitate politică“. Mocioalcă susţine că, în general, jocurile PSD şi PNL nu îl interesează, dar „dacă prefectul judeţului se amestecă în ele, atunci pot şi eu să declar nişte lucruri, mai ales că în 2016 eu nu uit că Popovici a sprijinit PSD-ul condus de mine“.

Deputatul cărăşean a mai spus că: „Pe mine nu mă surprind înţelegerile făcute între şefa PSD şi şeful PNL. Însă, PSD nu trebuie să uite cu ajutorul cui şi-a pus preşedinte în fruntea Consiliui Judeţean. PNL este clar că nu poate să treacă peste frustrarea că a pierdut această preşedinţie. Nu cred că acest proiect va trece pentru că eu îi cunosc destul de bine pe consilierii judeţeni PSD. Părerea mea este că sunt oameni cu demnitate şi că nu vor intra în jocul meschin al celor doi: ea şi el. Minciuna şi impostura nu pot dura la nesfârşit în politică“.