Mocioalcă: Factura incompetenţei acestui Guvern va fi plătită de copiii noştri! - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – „Ministrul Educației recunoaște eșecul catastrofal al guvernării liberale din 2020 în domeniul învățământului! Cu sute de mii de copii fără acces la internet și fără tablete, școala online este un dezastru“, susţine senatorul Ion Mocioalcă!

Mai grav, consideră Mocioalcă, este însă „că și actualii guvernanți continuă haosul: demnitari PNL promit iar revenirea elevilor în școli din februarie, în vreme ce oamenii USR contrazic total acest scenariu. Din păcate, factura incompetenței actualului Cabinet va fi plătită de copiii noștri“.

De ce crede acest lucru senatorul cărăşean? Pentru că mediile sunt neîncheiate pe primul semestru, materia pierdută este imposibil de recuperat, iar examenele din acest an sunt sub semnul incertitudinii. „Pentru școala românească, guvernarea Dreptei începe mereu cu stângul! Reforma, în viziunea președintelui Iohannis, înseamnă înlocuirea a mii de directori de școli cu pilele PNL, OUG de modificare a justiției în disprețul românilor care au votat la referendum și nerespectarea legilor care asigurau venituri decente pentru milioane de salariați și pensionari. Aceasta este imaginea României normale, clamate de Iohannis marţi seară: un stat în care guvernanții se luptă pentru funcții, nu pentru soluții pentru depășirea crizei sanitare. Totul sub ochii îngăduitori ai tătucului de la Cotroceni. În loc să reformați Educația prin impunerea politrucilor în locul directorilor cu performanțe, mai bine dați-le o șansă la un trai decent în viitor copiilor României și deschideți școlile!“, a mai precizat senatorul Ion Mocioalcă, asumându-şi opiniile PSD!

JCS-N.C.