Mocioalcă: Factura incompetenţei acestui Guvern va fi plătită de copiii noştri! - Caon.ro
Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – „Ministrul Educației recunoaște eșecul catastrofal al guvernării liberale din 2020 în domeniul învățământului! Cu sute de mii de copii fără acces la internet și fără tablete, școala online este un dezastru“, susţine senatorul Ion Mocioalcă!

Mai grav, consideră Mocioalcă, este însă „că și actualii guvernanți continuă haosul: demnitari PNL promit iar revenirea elevilor în școli din februarie, în vreme ce oamenii USR contrazic total acest scenariu. Din păcate, factura incompetenței actualului Cabinet va fi plătită de copiii noștri“.

De ce crede acest lucru senatorul cărăşean? Pentru că mediile sunt neîncheiate pe primul semestru, materia pierdută este imposibil de recuperat, iar examenele din acest an sunt sub semnul incertitudinii. „Pentru școala românească, guvernarea Dreptei începe mereu cu stângul! Reforma, în viziunea președintelui Iohannis, înseamnă înlocuirea a mii de directori de școli cu pilele PNL, OUG de modificare a justiției în disprețul românilor care au votat la referendum și nerespectarea legilor care asigurau venituri decente pentru milioane de salariați și pensionari. Aceasta este imaginea României normale, clamate de Iohannis marţi seară: un stat în care guvernanții se luptă pentru funcții, nu pentru soluții pentru depășirea crizei sanitare. Totul sub ochii îngăduitori ai tătucului de la Cotroceni. În loc să reformați Educația prin impunerea politrucilor în locul directorilor cu performanțe, mai bine dați-le o șansă la un trai decent în viitor copiilor României și deschideți școlile!“, a mai precizat senatorul Ion Mocioalcă, asumându-şi opiniile PSD!

JCS-N.C.

11 Comentarii

 1. ..neam de neamul vostru (eu sunt sclav in alta tara fara datorii astronomice si cu hoti aproape deloc),nu v-a reusi sa plateasca ce au facut „alesii” vostri …sunteti vanduti ..si izmenele nu mai sunt ale voastre

  • Nu esti sclav. Muncesti si esti platit. Ai plecat intr-o alta tara in speranta unui trai mai bun. Dar tot nu esti sclavul lor. Ai drepturi.
   Si orice meserie ai avea sau orice activitate ai desfasura la munca, daca e o activitate legala, esti un cetatean european demn de apreciat.

 2. Si factura lui Iliescu PCR/PSD tot noi o platim, avem bani nea Mocioalca, mai dati si vreo galeata da frucce sieva la alegeri si mere

 3. Nene, lasa-ne cu minciunile tale si cu incercarile de manipulare tipice sleahtei pesediste de infractori.
  Zi tu cine plateste in continuare de 30 de ani factura furtului comis de fsn, pdsr, psd, iliescu, nastase, ponta, dracnea.

  • FANFAN LA TULIPE Reply

   Acum ca a disparut prietenul tau Macarie, te trag eu de urechi in locul lui si iti spun ca esti grav bolvan !Suferi de pesedita acuta, cronica ,incurabila !

 4. Esti si medic pe langa meseria de comentator online?
  Sau esti vreun precen de-al lui Macarie, doar ca pe tine te-au mai pastrat in organigrama de postaci platiti? Sau o faci pe geaba? 🙂
  Daca eu sufar de ceea ce pomenesti tu, tu sigur suferi de alzheimer. De ce? Pt ca daca nu esti postac, inseamna ca ai uitat cat rau a facut pesedeu fsn pdsr Romaniei in acesti 30 ani.
  Iar daca tie ti se pare ca psd cu 2 presedinti infractori, e la fel cu oricare alt partid, inseamna ca ai si o doaga lipsa, nu doar boala uitucului.
  De aia e polul saraciei in Caras, ca sunteti voi pesedistii incurabili de meserie.
  Cand stepanescu va fura padurile de prin jurul vostru, nu ziceati nimic ca era din gloata voastra, acum ca popa face, primul si singurul care a schimbat fata orasului, nu e bun ca e pnl si tu tii cu psd precum cu csm. De aici denota din nou faptul ca esti suferind la tartacuta.

  • FANFAN LA TULIPE Reply

   Nu am cu cine vorbi, esti pe alta frecventa! Vezi-ti tu de prostacaiala, ca de aia esti platit, fa-ti treaba cum trebuie si vegheaza asupra grupului infractional organizat, ca asa ai fost dresat !Ti-am facut si poezie !Esti varza rau de tot!

 5. Nene, cunosti istoria adevarata a Romaniei? Sau nu. Doar a celor ultimi 30 ani?
  De ce esti pesedist aservit? De pe cate conturi postezi mesaje? Te pomenesti ca esti tot ala de pune cu macarie commenturi. Ti-au dat penne sau spaghette astia de la psd in campania electorala? Faci parte din grupul ala media care se ocupa cu manipularea pe fb?
  Ti-am spus, ori esti platit, cum sunteti multi, ca sa trambitati pe aici, ori esti atat de gogoman de guitzi gratis pt psd.

 6. De ai tai cu siguranta nu va fi platita, ai avut grija sa strangi pentru 10 generatii, si tu si cei ca tine. De asta suntem noi in mizerie, pentru ca drumurile judetului sunt toate in conturile tale si ale partidului mafiot din care va trageti.

Adaugă comentariu