Caraş-Severin, Romania

BĂILE HERCULANE – Jandarmii și salvatorii montani au recuperat aseară un turist care se rătăcise pe o creastă din apropierea stațiunii.

În urma apelului primit de la Salvamont Băile Herculane, joi seara, la ora 20.04, prin care dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Județean Caraș-Severin a fost anunțat că o persoană s-a rătăcit pe Creasta Mehedinți din apropierea stațiunii Băile Herculane, echipajul de jandarmi format din plt. maj Ciobanu Mihai și plt. maj. Didraga Iulian, împreuna cu Bruno Adamcsek din cadrul Salvamont, a plecat imediat în căutarea turistului. În mai puțin de 50 de minute, bărbatul, în vârstă de 35 de ani, a fost găsit. Tânărul era epuizat și ușor deshidratat, dar nu necesita îngrijiri medicale, fapt pentru care jandarmii l-au condus în siguranță în stațiune, în zona amenajată pentru corturi, unde era campat.

Intervenția jandarmilor a fost răsplătită și de această dată cu cea mai de preț recompensă ce o poate primi un salvator: „Vă mulțumesc din suflet ca m-ați salvat!”.

Adaugă comentariu