Caraş-Severin, Romania

LUPAC – AFC Voința Lupac a câștigat sâmbătă, 30 septembrie, cu scorul de 2-1, partida cu CS Gilortul Târgu Cărbunești, într-un joc din etapa a VI-a a Ligii 3, Seria a VII-a!  Așadar, noul antrenor Mircea Manu, cel care l-a înlocuit pe Adrian Enășescu, a debutat pe banca Lupacului cu o victorie!

Pentru Voința au înscris tânărul Ivașcu (minutul 5), iar Avramovici (minutul 69) a adus victoria spre finalul meciului. Pentru Gilortul a înscris Andrei Meliţă, în minutul 27.

„Meciul cu Gilortul a fost, aşa cum anticipam, un meci destul de greu, chiar foarte greu în anumite perioade ale lui. Am încercat să vin cu un pic de echilibru, am încercat să discut cu băieții și se pare că am început bine spre foarte bine meciul. Am pus presiune pe ei, am fost o echipă scurtă şi îngustă, am reușit să deschidem scorul. Apoi s-a văzut un pic, pot spune, lipsa de coeziune între anumite compartimente, doar că până la urmă, cum ați văzut și dvs, am reușit să readucem echilibrul acela şi să dăm golul de 2-1. Chiar dacă am suferit pe final, am reușit să aducem victoria. Am dat un gol mai mult ca adversarul, exact ceea ce le-am spus eu băieţilor. Este o serie foarte grea, o serie în care sunt multe echipe de valori apropiate, scorurile au început să fie din ce în ce mai strânse. Aici, la Lupac, se pare că lucrurile merg spre bine, se reorganizează conducerea după ultimele întrevederi între noi. Băieții sunt mulțumiți și au dat dovadă chiar că își merită banii pe care trebuie să-i primească. Am semnat cu Voința Lupac, sper să duc proiectul acesta până la final, dar, cum am spus, important este să fim uniți, să creăm acel echilibru de care este nevoie. Etapa viitoare vom juca la Filiaşi, o echipă grea, o echipă care s-a bătut pentru intrarea în Liga 2. Toate meciurile sunt echilibrate, toate echipele sunt cam de aceeași valoare, din punctul meu de vedere, așa că vom merge să jucăm şi să dăm totul pe teren.”, a declarat noul antrenor Mircea Manu, cel care a fost pe banca Ezerișului sezonul trecut.

Voința: Mereu, Banac, Săndescu, Giurică, Marius Musteța, Ivașcu, Danci (cpt), Takenori, Marian Musteța, Jinga și A. Ursu. Rezerve: Pasule, Busuioc, Canea, Lungu, Dalea, G. Ursu, Gîrlea, Olariu, Stoia, Avramovici. Antrenor: Mircea Manu.

Gilortul: Oprița, Bărănescu, Gheorghe, Marina, Popescu, Oprișa (cpt), Siewe, Săulescu, Dănăricu, Pătrășcoiu și Meliță. Rezerve: Iuțalîm, Gîlcescu, Nejoiu, Marica, Lazăr, Brujan și Șerbulescu. Antrenori: Mario Găman, Boby Staicu.

În etapa a VII-a, Voința va juca pe 7 octombrie, de la ora 15, în deplasare, cu ACSO Filiași.

JCS-Ștefan Moraru