Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Metalul Reșița – UTA Bătrâna Doamnă 0-1 (0-1), în etapa a XXII-a a Ligii a-II-a de fotbal, Seria a II-a.
Metalul Reșița a pierdut al doilea meci consecutiv disputat pe teren propriu și rămâne fără gol marcat în meciurile oficiale din acest an. Elevii lui Carol Gurgu au pierdut cu scorul 1-0 pe teren propriu meciul cu UTA Bătrâna Doamnă, echipă care a urcat până pe locul al treilea din campionat, la doar două puncte de liderul Chindia Târgoviște.

Reșițenii nu au început tocmai bine prima repriză și aceștia s-au văzut conduși pe tabelă încă din minutul 9 al meciului prin golul marcat în propria poartă de Elhad Naziri. Acest autogol s-a dat datorită unei acțiuni desfășurate de oaspeți pe partea dreptă, Marius Curtuius de la arădeni a reușit să scape singur cu portarul Ivan Lucic, dar după o deviere nefericită a lui Naziri, mingea a intrat în poarta Reșiței. UTA a avut mai multe ocazii de-a marca, dar la pauză s-a intrat cu un avantaj de un gol pentru oaspeți. Repriza secundă s-a jucat doar la o singură poartă, a Metalului, arădenii ținând echipa reșițeană în propria jumătate de teren dar fără a izbuti să marcheze vreun gol până la finalul partidei. Elevii lui Carol Gurgu au practicat un joc defensiv pe parcursul întregului meci, știind că oaspeții au unul din cele mai bune atacuri din campionat datorită numărului mare de goluri marcate de ei până acum. Nici terenul nu i-a ajutat pe arădeni să-și facă jocul obișnuit și acesta poate fi un motiv al jocului mai slab al oaspeților. Metalul, o formație formată doar din jucători tineri, încercă să crească de la meci la meci în joc și să acumuleze cât mai multă experiență până la finalul campionatului.

UTA Bătrâna Doamnă a fost susținută din tribune de aproximativ 50 de suporteri care și-au încurajat echipa favorită pe parcursul întregului meci, făcând astfel o atmosferă frumoasă și dovedind încă o dată că formația din Arad are una din cele mai frumoase galerii din acestă parte a țării. Metalul: Lucic – Julei, Elhad, Makinde, I. Vlad – Al. Costea (min. 60, Anghel) – Kis, Jamali, Buzdugan, Chira (min. 79, Ponoran) – Vitorovic (min. 73, Botezatu). Antrenor: Carol Gurgu.