Caraş-Severin, Romania

ADVERTORIAL. Noi, cei din Partidul Puterii Umaniste Social-Liberal, suntem o echipă tânără. Părinții noștri au muncit în Uzinele reșițene și au contribuit la construirea și dezvoltarea acelei Reșițe despre care se vorbește ca despre o legendă!

Din familie, am învățat că cea mai bună politică este munca cinstită și dorim ca prin energia, puterea de muncă, cunoștințele acumulate și dragostea față de acest oraș să readucem o parte din strălucirea și renumele lui. Credem că această succesiune PNL-PSD la conducerea orașului și a județului trebuie să ia sfarșit. De 30 de ani ne spun că fiecare știe ce este mai bine pentru noi. Ba mai mult, acum vor să ne negăm spiritul și să ne împingă spre transformarea într-un oraș turistic care nu cred că va putea susține nici jumătate din populația pe care o are astăzi orașul nostru. Ne dorim să fim o echipă care schimbă oamenilor percepția față de politicieni, o echipă care se consultă cu cetățenii pentru că noi știm că nu suntem posesorii adevărului absolut, o echipă care va dezvolta Reșița în toate domeniile de activitate pe care le avem în oraș.

Dorim ca toți reșițenii să beneficieze de o calitate a vieții normală pentru un municipiu reședință de județ. Toți reșițenii trebuie să aibe acces la apă, canal, gaze, curent electric și străzi amenajate, indiferent de zona în care locuiesc în oraș.

Noi cei din PPU-SL credem că politica trebuie făcută pentru oameni și împreună cu ei, credem că oricât de frumos am amenaja un oraș, fără locuri de muncă, fără o clasă mijlocie bine conturată, fără un sector privat puternic și stabil nu putem vorbi despre dezvoltare locală. Noi știm că fără o reformă birocratică nu putem face digitalizarea administrației, știm că dacă nu transformăm Reșița într-un oraș accesibil, funcțional, curat și sigur, nu vom putea spera că se întorc cel puțin o parte din reșițenii plecați.

Am ales să nu mai stăm deoparte, noi suntem generația care are datoria să se implice și trebuie să lupte cu un sistem al coruptiei și al manipulării, pe care sperăm cu sprijinul dumneavoastră, al alegătorilor, dacă nu să îl învingem din prima bătălie, cel puțin să îl clătinăm serios. Suntem generația care trebuie să apere renumele a ceea ce au construit părinții noștrii și e de datoria fiecăruia dintre noi să facem din Reșița acel oraș de perspectivă și pentru copiii noștri.

Vă așteptăm la vot!
Echipa PPU-SL

(PE)