Caraş-Severin, Romania

EVENIMENT! O zi dedicată agriculturii, în câmpia roditoare a Banatului! ZIUA CÂMPULUI va avea loc la data de 28 mai 2022, cu începere de la ora 10.00, la Platforma agricolă Merpano, pe drumul care leagă localităţile Săcălaz de Sânmihaiu Român, în judeţul Timiş.

Participă cu standuri şi loturi demonstrative 35 de companii din agribusiness furnizoare de inputuri şi utilaje agricole şi sunt invitaţi peste 700 de fermieri din judeţele Timiş, Arad, Caraş-Severin şi Bihor.

ZIUA CÂMPULUI ÎN CIFRE

Suprafaţa platformei expoziţionale: 15 hectare

Loturi demonstrative: 59 de soiuri de grâu şi de orz

11 tehnologii moderne de cultură

Soluţii şi produse pentru protecţia plantelor

Agricultura de precizie

DIN PROGRAMUL ZILEI CÂMPULUI

10.00 Primirea şi înscrierea participanţilor

12.00 Deschiderea oficială a evenimentului

12.30 – 17.30

    • vizitarea loturilor, discuţii cu reprezentanţii firmelor
    • prezentare de maşini şi utilaje agricole: MEWI şi Agrocomerţ Holding
    • demonstraţie cu drone agricole
    • prezentare de softuri pentru agricultură
    • KIDS ZONE – spaţiu destinat copiilor, cu jocuri, animaţie, face painting

18.00 Încheierea programului

Evenimentul „Ziua Câmpului” este organizat pentru a marca aniversarea a 20 de ani de la înfiinţarea companiei Merpano din Săcălaz.

„Ce înseamnă să construiești, pas cu pas, cu trudă și dedicare, o poziție de lider de piață în distribuția de inputuri agricole în Banat și Crișana, în tot vestul țării? Iar apoi să o păstrezi și s-o menții, în pofida unei concurențe tot mai acerbe, pe o piață provocatoare şi exigentă? Pentru noi, înseamnă o mare onoare, dar și o imensă responsabilitate. Aceea a fi partenerul tău în agricultură! Generații de fermieri s-au format, au evoluat și au avut succes având ca partener firma MERPANO. Înseamnă o echipă inimoasă de oameni care împărtășesc un set de valori comune – seriozitate, promptitudine, punctualitate, corectitudine în relații, respectarea promisiunilor, profesionalism”Andrea Toşca, Administrator MERPANO

—————————————————–
MERPANO SRL este o societate cu capital 100% privat românesc, înfiinţată în anul 2002. Activitatea noastra principală este furnizarea de produse pentru protecţia plantelor, seminţe cu valoare genetică mare, fertilizanţi şi servicii agricole profesionale.