Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Ediția a III-a a Memorialului „Marius Popescu” la fotbal s-a desfășurat la Sala Polivalentă din Reșița! Au participat la acest turneu memorial echipele de copii de la CSȘ Caransebeş, Lupii Argintii, Mundo Reşiţa, Bistra Glimboca, Voinţa Vrani, Star Berzovia şi CSM Reşiţa. Turneul de old-boys a reunit la start echipele Asociaţiilor Judeţene de Fotbal din Caraş-Severin, Arad, Hunedoara şi Alba!

Competiția destinată copiilor s-a încheiat cu victoria copiilor de la CSM Reșița, pregătiți de Boșco Vișatovici: David NOVĂCESCU, Robert TOMA, Nikolas OZUNU, Ianis URSU, Ianis RADU, Vlad RĂDOI, Milan COCAR (declarat cel mai bun jucător al turneului), Luka GHERA, Marko VAMEȘU, Darius CIOCLODA, Benyamin WAN-BIKELEN, Luka HELER. Aceștia au trecut pe rând de Star Berzovia cu 13 – 0, Lupii Argintii cu 4 – 0, Mundo Reșița cu 8 – 1, iar în finală de CSȘ Caransebeș cu 2 – 1.

„Aș dori să le mulțumesc tuturor echipelor participante. Din ce s-a putut vedea la acest turneu memorial, fotbalul cărășean are viitor, iar generația copiilor născuți în anul 2012 pot spune că este una foarte bună. S-au detașat trei echipe, s-a putut vedea plusul de experiență competițională la CSM Reșița, CSȘ Caransebeș și Lupii Argintii și cred că a fost un spectacol agreabil. Antrenorii care pregătesc copiii de la aceste cluburi sunt Cristian Chitucea, Toma Peica și Boșco Vișatovici. Se vede mâna lor în pregătirea acestor copii, care cresc în valoare de la an la an!”, a declarat Viorel Lolea, președintele Asociației Județene de Fotbal Caraș-Severin.

JCS-Ștefan Moraru