Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Antrenorul care i-a descoperit pe Cristian Chivu, fostul căpitan al naționalei de fotbal, și pe Robert Lupu, actualul selecționer al naționalei de futsal, a fost omagiat printr-o competiție de fotbal!

Turneul a avut loc luni, 3 februarie, la sala de sport a Școlii Gimnaziale Nr. 9 din Reșița și au participat patru echipe de juniori. Rezultatele turneului au fost: Școala Gimnazială Brebu – Școala Gimnazială Nr. 9  0-8, Liceul de Artă „Sabin Păuța” Reșița – ACS Mundo Reșița 2-1. Finala mică s-a desfășurat între Școala Gimnazială Brebu și ACS Mundo Reșița și s-a încheiat cu scorul de 3-3 (3-4 după loviturile de departajare). Finala mare a fost câștigată fără emoții de Școala Gimnazială Nr. 9 Reșița, scor 9-0, în fața Liceului de Artă „Sabin Păuța” Reșița.

„Am organizat cea de-a VII-a ediție a Memorialului Ion Copocean la fotbal în sală și mă bucur că am reușit să adunăm la start patru echipe de juniori. Mai exact a participat echipa Școlii Gimnaziale Nr. 9, Școala Gimnazială Sfântul Iacob din Brebu, Liceul de Artă Sabin Păuța Reșița și s-a înscris și o formație dintr-un cadru mai organizat, adică ACS Mundo Reșița 2010. Competiția s-a adresat copiilor din clasele a V-a și a VI-a și a fost în opinia mea un turneu disputat. Consider că astfel de competiții amicale sunt foarte benefice pentru copii și mă bucură faptul că cei mici au venit într-un număr mare. Au fost acordate premii pentru fiecare echipă în parte, o cupă și medalii. Această competiție a fost organizată cu ajutorul Inspectoratului Școlar Județean Caraș-Severin, al Direcției Județene pentru Sport și Tineret Caraș-Severin și al Școlii Gimnaziale Nr. 9 Reșița. Pe această cale aș dori să le mulțumesc celor care au fost implicați în organizarea acestui turneu amical”, a declarat prof. Lavinius Copocean, fiul regretatului antrenor.

JCS-Ștefan Moraru