Caraş-Severin, Romania

SLATINA-TIMIȘ – ACS 2017 Slatina-Timiş – Magica Caransebeş 6-4 (4-1), în etapa cu numărul 4 a Ligii a IV-a, Zona Caransebeş.

Gazdele au deschis scorul în minutul 6, după ce Isac a centrat pe jos de pe partea stângă, iar Linţu, aflat la 8 metri de poartă şi singur cu Prisăcean, a trimis pe jos, plasat, fără speranţe pentru goal-keeper-ul caransebeşean. Tot băieţii antrenaţi de Adrian Neagu au mai marcat o dată în minutul 18, când Isac a profitat de o neatenţie a fundaşilor caransebeşeni, a recuperat mingea şi, deşi singur cu portarul, a pasat lateral, la Linţu, care a trimis balonul în poarta goală. În minutul următor s-a făcut 3-0, după ce Mitru a dejucat pasul la ofsaid făcut de apărarea caransebeşeană şi, rămas singur cu Prisăcean, a şutat plasat din marginea careului. La golul cu numărul 4 al gazdelor, înscris în minutul 27, Moise Belciu a trimis în vinclu o lovitură liberă de la 25 de metri lateral dreapta, balonul, deşi atins de Prisăcean, oprindu-se în plasa porţii sale. Oaspeţii au tras şi ei pe spaţiul porţii în minutul 37, când Simescu a expediat un şut de la 20 de metri, însă Marian Belciu a fost la post şi a reţinut balonul. Caransebeşenii au redus din handicap în minutul 40, când Simescu l-a angajat în adâncime pe Birtea, acesta a avansat şi, deşi talonat de Radu, a reuşit să înscrie cu un şut de la 14 metri.

Partea a doua a început cu o ocazie a oaspeţilor, în minutul 50 Dovlete şutând înalt şi puternic de la centrul terenului, balonul a căpătat o traiectorie înşelătoare, însă Belciu a reuşit să reţină în doi timpi. Gazdele şi-au mărit avantajul în minutul 58, după ce Oprea a centrat de pe dreapta, nou-intratul Melenciuc a respins, iar Isac a împins balonul în poarta caransebeşeană. În minutul 66, Neagu a făcut 6-1, după ce a pătruns pe partea stângă, l-a driblat pe Melenciuc şi a trimis cu latul în poarta goală. Caransebeşenii au ieşit mai curajos la joc, iar în minutul 71, Maria-Mare a fost faultat în suprafaţa de pedeapsă, centralul Răzvan Toader a arătat punctul cu var, iar Ristache a înscris în stânga portarului, făcând ca tabela să arate 6-2. Oaspeţii au mai înscris o dată în minutul 77, când Dovlete a centrat de pe stânga, înalt, iar Ristache a reluat cu capul de la 8 metri, dintre doi fundaşi adverşi, fără speranţe pentru Belciu. Scorul final a fost stabilit în minutul 85, în urma unei lovituri libere de la 35 de metri executate de Dovlete, Ştefaroi a reluat cu capul, Belciu a reuşit să respingă, însă Ristache a trimis cu capul în plasă.

ACS 2017 Slatina-Timiş: Marian Belciu, Gh. Linţu, Moise Bleciu, A. Mitru (min. 68, D. Buzan), Gh. Carîmb, A. Neagu, P. Isac, M. Aghescu (44, A. Oprea), I. Paulescu, D. Radu, F. Todor; rezerve: I. Vela, A. Bunea. Antrenor, Adrian Neagu.

Magica Caransebeş: M. Prisăcean (46, M. Melenciuc), A. Bufanu, D. Birtea (64, I. Juca), A. Alexin (4, G. Simescu, 55, I. Vartic), A. Ristache, S. Dovlete, C. Maria-Mare, Ş. Bălan, M. Godian, I. Ştefaroi, S. Badescu; rezerve: C. Lăzărescu, I. Marian. Antrenor, Dan Doran.

A arbitrat la centru Răzvan Toader (Oţelu Roşu), asistat la cele două linii de Claudiu Românu (Caransebeş) şi Octavian Cicu (Caransebeş). Observatori: Sorin Costachi (Caransebeş) şi Valentin Vărzan (Oţelu Roşu).

Sorin Rogoz