Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – A venit şi rândul celor de la PMP să-şi depună candidaturile pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie!

Joi, la intrarea în Biroul Electoral Judeţean, s-au impus detaşat figurile primilor pe cele două liste: Eugen Cismăneanţu – care n-a reuşit să convingă electoratul bocşean să-l lase primar, după ce-a folosit deja două mandate – pentru Senat şi Ionuţ Popovici pentru Camera Deputaţilor.

Doctorul Paul Purea, din aceeaşi barcă a lui Băsescu, nemulţumit de ceea ce numea promovarea non-valorilor, vorbea de o anumită băieţeală pe care s-ar putea s-o vedem, între Cismăneanţu şi Popovici, la Parlamentare. Însă Ionuţ Popovici ne-a asigurat de faptul că locurile pe liste n-au fost date la întâmplare, după bunul plac al cuiva, ci după dezbateri în partid. Deci cei mulţi au stabilit numele şi ordinea pe liste.

Cine urmează celor două personalităţi PMP-iste pe listele pentru Parlamentare? „Colegii noştri sunt în spatele nostru: Lucian, Oana, Petrică, Flavius, Dorin, Sebi şi pe Simi îl cunoaşteţi. Sunt oameni care au dovedit în alegerile locale că sunt alături de noi. Au dovedit implicare, seriozitate, fiecare este stăpân pe domeniul de activitate în care activează“. S-a ferit totuşi să facă prognosticuri despre câte fotolii ar putea obţine PMP Caraş-Severin în Parlamentul României.

Cu toate planurile pentru Bucureşti, Ionuţ Popovici nu poate lăsa judeţul în urmă, astfel că s-a făcut vorbire despre parteneriatul încheiat la nivel naţional cu cei de la PNL, despre care speră că se va pune în aplicare şi în Caraş-Severin. Inclusiv pentru un fotoliu de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean. Despre acest capitol, crede că a regăsit mai multă deschidere spre colaborare la ministrul Marcel Vela, decât la preşedintele Romeo Dunca.

JCS-A.M.