Caraş-Severin, Romania

ŞOPOTU NOU – Pompierii militari din Bozovici au fost sesizaţi azi noapte, la ora 2, prin apel la 112, că pe Valea Răchitei, sat aparţinător de comuna Şopotu Nou, o maşină a intrat în locul unde erau cazaţi muncitorii care lucrează la un drum din zonă şi apoi a luat foc!

Ajunşi la faţa locului, pompierii au stins maşina, au eliminat riscul ca flăcările să se extindă la gheretele de cazare şi la lemnele din jur şi i-au găsit speriaţi pe muncitorii care au sunat la 112. Însă ocupanţii maşinii au dat bir cu fugiţii, prin pădurea din apropiere. Nimeni nu a înţeles ce căutau acolo, ce voiau, de ce a ajuns maşina acolo, cum a luat foc. Cert e că la ora 2 noaptea muncitorii s-au trezit înconjuraţi de flăcări.

Câteva explicaţii le-au dat poliţiştii din zonă, sosiţi şi ei la faţa locului, care i-au urmărit pe fugari pentru că nu au oprit la un filtru al poliţiei. Doar că poliţiştii le-au pierdut urma în comuna Şopotu Nou, ei luând-o spre Valea Răchitei, apoi au ajuns la locul unde maşina a luat foc. Nu se ştie dacă autovehiculul a fost incendiat sau a luat foc pur şi simplu. Maşina avea numere de Timiş, iar ca proprietar figurează o femeie.

JCS-L.A.