Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Procurori ai Secţiei de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie efectuează cercetări faţă de reprezentanţii a două  societăţi comerciale de pe raza judeţului Caraş-Severin, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evaziune fiscală.

Aceştia sunt suspectaţi că, în perioada decembrie 2013 – iulie 2014, nu ar fi înregistrat în evidenţele contabile întreaga activitate desfăşurată, prejudiciul cauzat fiind de cca. 3 milioane de lei.

În cursul zilei de miercuri, 30 iulie, procurorii, cu sprijinul Direcţiei de Investigare a Fraudelor din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române şi al Direcţiei Generale Antifraudă, derulează percheziţii simultane în 19 locaţii din Caraş-Severin, cu sprijinultehnic şi informativ al Serviciului Român de Informaţii.

Vom reveni.

7 Comments

  1. Carnea stricata, salam, pulpele de pui si gratarele de la Monalisa au fost puse pe mesele de la restaurantul Palace la chefurile lui Mocioalca cu procurorii Neculce din timisoara si Olaru din Caransebes

    • Legat de MASINI DE LUX, nimeni dintre procurori nu se intreaba de unde apar bolizii din fatza si din spatele localului ARISTOCRAT? A pardon, suntem in Caras Severin…nu vede nu aude nimeni nimic…

  2. Popota POLITIEI se alimenteaza si acum de la MonaLisa de aia sunt asa apatici politistii, nu au vlaga sa alerge dupa infractori. Prietenii stiu de ce (Bortes si fiica lui).

  3. LA CATA OTRAVA NE-AU VINDUT LE-A VENIT SI LOR RANDUL. BONDOACE,ULCIORUL S-A SPART.DE UNDE ATATEA MASINI DE LUX?

    • Asta-i impreuna cu concubina lui cel mai mare escroc din judet.Verificati-i mai bine ca aveti destule ce gasi.Pe spinarea noastra a nevoiasilor si-au facut averi fara numar, el care dintr-un amarit de sofer a ajuns sa manevreze tone de bani cu ajutorul celor care ar trebui sa-i verifice activitatea.

  4. Poate descinde si Protectia Consumatorului la magazinul Palaloga din piata Resita Sud, sa vada modul de-a dreptul jegos in care vanzatorul pune mana pe carnea ce o serveste…aceiasi mana cu care manevreaza si banii…si mai cine stie ce…

  5. Articol tare …:) cu predicate multe ,dar SUBIECTII PRINCIPALI va e frica sa-i numiti ??? Cine sunt astia sa stie lumea ! ?

Adaugă comentariu