Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – Prefectul judeţului Caraş-Severin, Cristian Gâfu, a convocat Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Caraş-Severin (CJSU), care s-a întrunit azi, 11 octombrie 2021, în şedinţă extraordinară, la sediul Palatului Administrativ!

CJSU a dispus măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 la nivelul UAT-urilor Forotic, Sicheviţa, Ezeriş, Oţelu Roşu, Moldova Nouă, Ciclova Română, Buchin, Păltiniş, Bolvaşniţa, Anina, Vermeş şi Obreja, măsuri ce se aplică pentru o perioadă de 14 zile (12.10.2021-25.10.2021), urmând a fi reevaluate la finalul acestei perioade, pe baza analizei prezentate de către Direcţia de Sănătate Publică a judeţului Caraş-Severin. Măsurile aplicate în localităţile amintite mai sus vizează organizarea restrictivă a unor evenimente.

Hotărârea intră în vigoare începând de marţi, 12 octombrie 2021. În unităţile administrativ-teritoriale în care a fost constatată încadrarea în limitele incidenţei cumulate la 14 zile mai mare de 6/1.000 de locuitori, respectiv: Forotic, Sicheviţa şi Ezeriş, se instituie obligativitatea purtării măştii de protecţie în toate spaţiile publice deschise.

Totodată, a fost aprobată Hotărârea nr. 131/11.10.2021 privind aprobarea reluării cursurilor cu prezenţă fizică la Grădiniţa cu Program Normal nr.2 Oţelu Roşu, precum şi aprobarea suspendării cursurilor şi trecerea în sistem on-line a Liceului de Arte „Sabin Păuţa” Reşiţa.

JCS-N.C.

Hotărârea CJSU poate fi consultată AICI