Marius Bahan: Promitem că vom face spectacol! - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Partida dintre CSM Reșița și CSU Politehnica Timișoara va avea loc vineri, 22 octombrie, de la ora 18:30, în Sala Polivalentă din Reșița!

Antrenorul Radu Bote se va baza și la acest joc pe tinerii Reșiței, iar Marius Bahan vrea  ca echipa pe care o coordonează să facă din nou spectacol. Rosso-nerii sunt pe locul secund, cu 10 puncte, în timp ce Poli este pe poziția șase, cu doar trei puncte.

„Ne așteaptă un meci din nou mai ușor, în care vom încerca să folosim din ce în ce mai mulți colegi tineri. Trebuie să joace, să prindă încredere, și mă bucur că la Severin au intrat foarte bine în meci și au demonstrat că au valoare. Cred că acești tineri sunt de perspectivă. Poli Timișoara este o echipă clasată pe locul 6, deci în niciun caz nu cred că ne vor face probleme. Legat de lot, Belchite are o accidentare la umăr, Gîrban nu este încă refăcut, în timp ce Ignat a revenit la antrenamente, se simte bine și va juca la acest meci. De asemenea, pivotul Burac are o accidentare la gleznă și nu cred că va evolua. Așteptăm publicul la sală și vrem să le oferim un handbal de calitate. Promitem că vom face spectacol”, a declarat Marius Bahan, coordonatorul secției de handbal de la CSM Reșița.

JCS-Ștefan Moraru