Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – Șeful PNL Caraș-Severin și candidatul liberalilor pentru Primăria Caransebeș și-au exprimat astăzi votul în municipiul de pe Timiș și Sebeș. Chiar dacă au votat la secții diferite, cei doi liberali au mers împreună pentru a transmite un mesaj comun alegătorilor!

„Astăzi am votat pentru un viitor mai bun pentru cetățenii municipiului Caransebeș, cu toții ne dorim să avem o siguranță, o stabilitate și în același timp un confort. Pentru Consiliul Județean am votat ca și Caraș-Severinul să fie pus pe harta națională și să fim acolo între primele județe din țară.”, a spus Dumitru Rujan.

Senatorul Marcel Vela a precizat la ieșirea de la urne: „Am votat pentru reprezentarea României la Bruxelles de către o echipă puternică, am votat pentru o administrație puternica la Consiliul Județean, candidați puternici care vo să schimbe în bine județul Caraș-Severin. Evident că la Caransebeș am votat pe cei mai buni candidați, pentru că municipiul Caransebeș trebuie să strălucească din nou și astăzi am avut privilegiul și ocazia ca să fac acest lucru pentru a schimba în bine Caransebeșul!”

JCS-R.M.