Marcel Vela, cel mai urmărit politician al Caraș-Severinului - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Senatorul liberal e cap de listă în opțiunile cetățenilor după numărul celor care-l urmăresc pe Facebook!

Marcel Vela, senatorul liberal cărășean, apare în clasamentul celor mai populari politicieni români de pe Facebook, realizat de compania de presă Mediafax. Importanta platformă de socializare oferă, de vreo 12 ani, mediul propice de promovare a diferitelor personalități, celebrități, oameni de afaceri, sportivi și, evident, politicieni. Și este locul unde politicienii intră într-un altfel de contact cu cetățenii, văd aprecierile și criticile acestora, inclusiv câți susținători au.

Analizând datele adunate în clasament, care este condus detașat de președintele României, l-am remarcat pe Marcel Vela cu 70.000 de urmăritori și putem spune că, printre politicienii județului, niciunul nu se apropie de acest scor. Mai mult chiar, Vela are mai mulți urmăritori decât premierul Nicolae Ciucă (55.000), lăsându-i în urmă și pe actualul ministru al Afacerilor Interne, Lucian Bode (30.000) și pe fostul ministru al Sănătății, dr. Nelu Tătaru (15.000).

Ce postează Marcel Vela de este atât de urmărit? De la lucruri mărunte care aduc bucuria fiecărei zile, la urări de bine, cuvinte din învățătura creștină, inițiative și proiecte, inclusiv postări despre cei mai tineri, cei mai în vârstă și despre drepturile necuvântătoarelor.

JCS-Antoniu Mocanu