Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Maratoanele de vaccinare organizate în diferite oraşe ale ţării au demonstrat că numărul persoanelor imunizate împotriva virusului SARS CoV-2 a crescut considerabil. Acestor oraşe li se alătură în acest weekend şi municipiul de pe Bârzava!

Maratonul de la Reşiţa va ţine trei zile, fiind organizat de Primăria Municipiului Reșița, în parteneriat cu Instituția Prefectului Caraș-Severin și Direcția de Sănătate Publică a judeţului Caraș-Severin.

Imunizarea la liber a populaţiei se va desfăşura în perioada 21 – 23 mai, sub genericul „Maratonul Vaccinării – REȘIȚA PUNE UMĂRUL!“, spaţiul pus la dispoziţie fiind Centrul de Vaccinare de la Şcoala Gimnazială Nr.6 „Mihai Peia“, situat pe str. Gratz, Nr.10. Centrul va fi deschis non-stop, respectiv 24 de ore din 24, începând de vineri, 21 mai, de la ora 8.00, până duminică, 23 mai, ora 20.00.

Sunt aşteptaţi să vină cu un act de identitate valabil, nu doar reşiţenii, ci şi locuitorii din alte localităţi, nemaifiind necesară programarea pe platforma electronică. Se pot vaccina şi tinerii, cei cu vârsta de peste 16, însă cei care nu au împlinit vârsta de 18 ani, deci nu sunt încă majori, trebuie să fie însoţiţi de un părinte sau de tutprele legal. Serul utilizat pe parcursul celor trei zile de vaccinare este Pfizer-BioNTech.

JCS-A.G.