Managerul spitalului din Caransebeş poate ajunge şi primar! - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – Pus pe fapte mari la spitalul din Caransebeș, managerul Adrian Cican ar putea avea un mandat mai scurt decât se așteaptă cetățenii municipiului. Spunem asta pentru că Cican se gândește foarte serios la o candidatură pentru funcția de primar al Orșovei peste doar câteva luni!

De altfel, Cican, doar manager interimar al SMUC, le-a transmis orșovenilor pe rețelele de socializare că va candida și va câștiga Primăria Orșova. Întrebat despre această opțiune, primarul Felix Borcean crede că Cican nu le poate spune orșovenilor ferm că nu va candida și va rămâne la Caransebeș.

„De ce să-l pierd? Eu îl înțeleg pe domnul Cican, nu poate să spună acuma foarte ferm orșovenilor <<gata, nu mai candidez>>, pentru că în politică nu e bine să fii chiar sută la sută într-o anumită direcție. Eu cred că, dacă lucrurile vor sta așa cum mi le doresc și și le dorește și domnul manager, domnul Cican va rămâne la Caransebeș. Managerul Cican va rămâne la spital indiferent de opțiunea sa de viitor, atâta vreme cât sunt și eu. Și oricum mandatul lui este prelungit pe șase luni, asta înseamnă că depășește perioada alegerilor. Dacă aș rămâne primar și în următorul mandat și dl Cican dorește să rămână în Caransebeș, cred că și-ar dori mai mult să rămână manager de spital decât city manager, cred că și financiar este mai bine și este lucrul la care se pricepe foarte bine, este păcat să schimbi ceva care merge bine și ce, să vin cu cine, cu alt manager? Cel mai potrivit este să rămână la spital dacă dorește să rămână în Caransebeș”.

Mai mult, Borcean consideră că Adrian Cican, membru Pro România, ar fi un candidat redutabil și pentru Primăria Caransebeș. „Eu sunt un tip fair play și i-am spus și lui: <<Tu cu ceea ce faci aici poți să devii un potențial candidat la Primăria Caransebeș>>. Eu n-o să procedez ca primarul din Orșova, ca în momentul în care simt că se poate întâmpla lucrul acesta să-l dau afară de la spital”, a mai adăugat edilul Caransebeșului.

Ce va fi, vom afla în mai puțin de jumătate de an!

JCS-R.M.