Magica s-a întors cu trei puncte la Glimboca - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

GLIMBOCA – Bistra Glimboca – Magica Caransebeş 1-3 (0-1), duminică, 8 martie, în partida contând pentru etapa cu numărul 14 a Ligii a IV-a, Zona Caransebeş!

Prima ocazie de gol a aparţinut oaspeţilor, în minutul 5, când Gabor a fost faultat la 17 metri lateral dreapta, execuţia lui Badescu, direct pe poartă, fiind apărată de Grivu. Peste doar trei minute, a fost rândul gazdelor să beneficieze de o lovitură liberă de la 20 de metri, pe care a executat-o Pascotă, mingea a fost deviată de zidul caransebeşean, Ruicu-Kozma reţinând cu siguranţă. Scorul a fost deschis în minutul 17, în urma unui atac prelungit al băieţilor antrenaţi de Sorin Costachi, mingea centrată de pe dreapta fiind respinsă de Grivu în afara careului, Anghel a recuperat-o şi a şutat puternic pe jos, lângă bară, de la 22 de metri, făcând inutil plonjonul goal-keeper-ului gazdelor. Gazdele puteau egala înainte de pauză, o dată în minutul 42, când Pascotă a trimis în careu o lovitură liberă de la 30 de metri, însă lovitura de cap a lui Dochia a trecut puţin peste poarta caransebeşeană, şi a doua oară un minut mai târziu, când, în urma unui atac prelungit, Enache a trimis un şut puternic, de la doar 14 metri, însă portarul oaspeţilor, Ruicu-Kozma, a reuşit să pareze cu reflex spectaculos.

Caransebeşenii au marcat din nou în minutul 57, când Gaşpar l-a faultat pe Dragomir, la 30 de metri lateral dreapta, lovitura liberă bătută de Dovlete a ajuns la Nedelcea, care, de lângă bară, a împins-o în poartă pe lângă Grivu. Gazdele au redus din handicap în minutul 70, în urma unei lovituri libere de la 30 de metri lateral dreapta executate de Pascotă, care a centrat în careu, iar Teodorescu, aflat la 12 metri, s-a înălţat dintr-un buchet de jucători şi a trimis cu capul, imparabil, în poarta apărată de Ruicu-Kozma. Cei de la Glimboca şi-au mai trecut în cont o ocazie în minutul 74, când Minciună a pătruns pe stânga, a trecut de Badescu, şi-a făcut mingea pentru şut, însă, de la 14 metri, a trimis slab, iar Ruicu-Kozma a reuşit să respingă de lângă bară. Scorul final a fost stabilit în minutul 87, atunci când Dovlete a executat o lovitură liberă de la 32 de metri, balonul trimis de el înalt, în careu, păcălindu-i pe jucătorii care se aşteptau la o centrare, inclusiv pe portarul Grivu, care s-a văzut nevoit să îl scoată, dezamăgit, din plasă.

Bistra Glimboca: G. Grivu, Al. Teodorescu, I. Gaşpar, M. Pascotă, A. Todirişcă, A. Dochia (min. 71, Al. Bondoc), E. Vasile, G. Jula, D. Enache, S. Crîsnic (46, S. Minciună), N. Mîţu (59, R. Bodi); rezervă, L. Mîţu. Antrenor, Emanuel Rădulescu.

Magica Caransebeş: I. Ruicu-Kozma, B. Dragomir, D. Nedelcea, A. Ivanici (65, Al. Ristache), B. Pârvu, F. Boieriu (63, P. Godian), S. Dovlete, S. Badescu, G. Anghel, G. Dănciulescu (72, G. Simescu), I. Gabor (50, Al. Frenţ); rezerve: D. Melenciuc, I. Vartic, Al. Pinti. Antrenor, Sorin Costachi.

A arbitrat la centru Ioan Humiţa, asistat la cele două linii de Ghiţă Scînteie şi Claudiu Gogu. Observatori: Iosif Kelemen şi Lucian Glogovicean.

JCS-Sorin ROGOZ