Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – Campioana județului Caraș-Severin nu depune armele după înfrângerea din turul barajului de promovare în Liga 3 și speră să întoarcă rezultatul pe stadionul dIn Balta Sărată!

În urmă cu o săptămână, elevii lui Ion Bica au cedat pe terenul celor de la Retezatul Hațeg, scor 4-1 pentru hunedoreni, după un joc în care „băltăreții“ au fost cei care au deschis scorul. A urmat însă iureșul gazdelor care s-au impus la fnal cu un scor care ar trebui să le asigure liniștea pentru meciul de sâmbătă, de la Caransebeș. Totuși, cei de la Magica Balta mai speră în promovare, chiar dacă recunosc că va fi foarte greu.

„Am pierdut în tur pe niște greșeli personale, cred că în retur o să avem mai mult curaj, o să fim mai agresivi și până la urmă o să câștigăm. Știți cum se zice: <<să nu așteptăm minuni, să credem în ele>>. Eu cred că putem întoarce rezultatul, chiar dacă este foarte greu, orice rezultat se poate întoarce, e clar că e greu, complicat să întorci un scor de 1-4, la 3-0 se merge în prelungiri acum, am totuși încredere în băieți. Sunt montați pentru acest joc, au trecut peste șocul înfrângerii de la Hațeg“, a declarat directorul sportiv al caransebeșenilor, Silviu Neghină. Atmosfera de pe stadionul din Balta Sărată va fi una incendiară, mai spune acesta, bazându-se pe sprijinul galeriei în jocul de mâine: „Galeria va fi lângă noi, așa cum a fost tot timpul la meciurile de acasă, atmosfera va fi incendiară la propriu. Ne-au susținut tot timpul, și la bine și la greu, nu ne-au părăsit niciodată“.

Chiar dacă pleacă cu prima șansă, cei de la Retezatul Hațeg sunt conștienți că nu vor avea un joc ușor în Balta Sărată. „Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ, să jucăm la Caransebeș la fel de serios cum am făcut-o la noi acasă“, a spus și antrenorul Hațegului, Dan Bona.

Ce va fi, aflăm sâmbătă de la 17.30, când se joacă Magica Balta Caransebeș-Retezatul Hațeg, în manșa retur a barajului de promovare în Liga 3.

JCS-R.M.