Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – ACS Magica Balta Caransebeș este campioana Ligii a IV-a din Caraș-Severin. Elevii lui Petru Bona au reușit să termine pe prima poziție, cu 69 de puncte, și vor reprezenta județul la barajul de promovare în Liga 3! Acolo vor da peste campioana din județul Timiș. Partidele de la baraj sunt programate în 16 și 23 iunie, cu primul meci pe terenul din Balta Sărată!

„Merituoasa câștigătoare a Ligii a IV-a Caraş-Severin este Magica Balta Caransebeș, echipa suporterilor din cartierul Balta. Magica a realizat eventul în acest an competițional. Este echipa care, în ultimele trei ediții, a câștigat câte un trofeu. Caransebeșenii au început cu campionatul câștigat în ediția 2021-2022, apoi au câștigat Cupa României în sezonul 2022-2023, iar anul cel mai complet a fost sezonul acesta, cu dubla campionat-cupă. Magica și-a apărat trofeul, după ce s-a impus în finala cu Armeniş cu scorul de 3-1. În campionat, Magica a avut cel mai bun atac, cu 105 goluri marcate, dintre care jumătate sunt opera lui Adrian Megheleș. Totodată, Magica are și cea mai bună apărare, cu numai 20 de goluri primite. Magica Balta ne va reprezenta la barajul de promovare în Liga 3, o dublă dificilă, având în vedere că adversară îi va fi campioana din județul Timiș, un județ, după cum se știe, cu un fotbal puternic. Datele dublei manșe sunt 16 și 23 iunie, cu primul meci pe terenul formației noastre. Urăm mult succes celor de la Magica Balta, nu ne îndoim nicio secundă de faptul că vor face tot ceea ce le stă în putere pentru a-și atinge obiectivul: promovarea în Liga 3.”, a spus Florin Știube, ofițerul de presă al Asociației Județene de Fotbal Caraș-Severin.

Cel mai probabil, caransebeșenii vor întâlni Timișul Șag, echipă antrenată de fostul internațional Srgian Luchian, care are în componență foști jucători de Liga 1 și Liga 2,  precum Alex Munteanu, Octavian Drăghici, Petre Ivanovici, Adrian Zaluschi sau Carol Taub.

JCS-Ștefan Moraru