Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – Trupa lui Bica, lider în Liga a IV-a Caraș-Severin, a susținut sâmbătă primul amical al iernii pe terenul lui CSC Peciu Nou, antrenată de Sorin Gheju, care ocupă locul 2 în Liga a IV-a Timiș!

„Băltăreții” au reluat de câteva zile pregătirile și și-au programat meciuri tari până la reluarea competiției cărășene. Liderul din Caraș-Severin a mers la Peciu Nou, o echipă grea a seriei timișene, pe care au dominat-o clar în prima repriză, când, din păcate, Goriță Negrei și noul sosit Manea au ratat două lovituri de la 11 metri, ambele scoase de un alt proaspăt transfer, vârful Ilie Simion, adus de la Nera Bozovici. După pauză, odată cu schimbările, gazdele au trecut la cârma jocului și s-au impus la final cu 4-1, pentru caransebeșeni punctând „veteranul” Bebe Feneș.

„Am ratat două penalty-uri în prima repriză, amândouă scoase de Ilie Simion, din păcate ratate de Negrei și Manea. S-a făcut 1-0 pentru ei în minutul 50, 4-1 final pentru ei, golul nostru find marcat de Bebe Feneș. A ieșit Megheleș accidentat, o lovitură la spate, dar nu e nimic grav, am preferat să nu riscăm. Băieții au făcut o primă repriză extraordinară, foarte bine închegată, putea să fie 2-0 pentru noi, în a doua repriză s-au văzut schimbările și faptul că de abia am reluat pregătirile. Plus că Peciu Nou sunt puternici, joacă într-un campionat mai tare decât al nostru, îl au pe fostul fundaș de la Poli, pe Cristi Scutaru, sunt pe 2 în seria din Timiș.”, ne-a spus directorul sportiv de la Magica, Silviu Neghină, potrivit căruia se mai pregătește un transfer în Balta Sărată.

Antrenorul Ion Bica a trimis în teren următorul 11: Ruicu Kozma, Dovlete, Manea, Duțescu, B. Dragomir, M. Dragomir, Feneș, Megheleș, Arjocan, Negrei, Ilie Simion. În partea a doua au mai intrat M. Frenț, Marina, Birtea, I. Dragomir, Stoichescu și Vlad.

Pentru Magica Balta urmează o nouă săptămână de pregătire, care se va încheia în 4 februarie cu un joc cu Phoenix Buziaș, echipă din Liga 3. Deocamdată, nu se știe cine va fi gazda, aceasta urmând să fie stabilită în funcție de vreme și de starea terenurilor.

JCS-R.M.