Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – E declarația primarului Felix Borcean, care nu mai e atât de sigur, ca în urmă cu ceva vreme, că actualul ministru de Interne nu va candida pentru Primăria Caransebeș!

Dacă în urmă cu doar câteva luni Borcean spunea că Marcel Vela nu mai vine înapoi la Caransebeș, lucrurile par să se fi schimbat din nou. „Mă aștept și la varianta Marcel Vela, deși la un moment dat părea că nu s-ar mai putea întâmpla, dar la modul cum arată PNL Caransebeș acum, de care mie sincer îmi pare rău, că am totuși 22 de ani de PNL, nu văd o soluție. Să nu se bazeze prea tare pe valul de simpatie de la nivel național, care și acesta este volatil, electoratul de dreapta imediat cotește dacă ceva scârțâie, nu e ca electoratul PSD. Din PNL, la ora actuală, dacă nu candidează Marcel Vela, la o mare distanță ca și potențial electoral este Marius Isac, i-am spus-o și lui, nu vreau să spun mai multe. Știu că va mai fi un sondaj la PNL, unul adevărat, au rămas doi finaliști, Marius Isac și Andra Pleșa, dacă aș mai fi membru de partid, dintre ei doi pe Marius Isac l-aș alege să mă reprezinte”, a spus Felix Borcean, acesta precizând că un alt sondaj care a circulat zilele trecute prin Caransebeș a fost doar un fake PNL pentru a testa fidelitatea membrilor liberali.

Încă membru al PNL Caransebeș, Felix Borcean așteaptă să vadă cu cine se va lupta pentru un nou mandat de primar. Edilul a anunțat deja că opțiunea sa pentru USR este una clară, atâta vreme cât PNL Caransebeș nu l-a mai luat în calcul pentru un nou mandat de primar. „Să vedem întâi adversarii, situația e foarte volatilă. Marius Damian nu va candida de la PSD și nici Bebe Iova de la Pro România. Am discutat și cu Ionuț Popovici, PMP nu există în Caransebeș, un partid care nu are sediu într-un municipiu nu există, dacă vreau să mă duc la ei, unde mă duc… Și Luminița Jivan m-ar vrea și nu m-ar vrea, le-am spus foarte clar că nu pot să-i încurc. Prefer USR, dacă o să ajungem la o înțelegere, e singura opțiune care mi s-ar potrivi”, a concluzionat actualul primar al Caransebeșului.

JCS-R.M.