Caraş-Severin, Romania

LUPAC – AFC Voința Lupac va întâlni vineri, 18 martie, de la ora 15:00, în deplasare, formația ACS Viitorul Pandurii Târgu Jiu 2, în etapa a XVII-a a Ligii 3, Seria a VII-a!

„A trecut meciul greu cu Reșița și sper că în săptămâna de dinaintea jocului cu Pandurii 2 am reușit să ridic moralul băieților. Jocul cu Viitorul Târgu Jiu 2 este de o importanță foarte mare și avem mare nevoie de punct sau puncte din această deplasare. Trebuie să mai acumulăm puncte pentru a accede în primele patru echipe și sper că băieții mei sunt conștienți de ceea ce le cer. Ne dorim să ne întoarcem bucuroși de la acest joc, adică să luăm toate cele trei puncte. În ultima etapă ne va aștepta meciul cu Progresul Ezeriș, iar apoi se va încheia campionatul și vom trage linie. Obiectivul este calificarea în play-off. Avem probleme mari de lot, portarul Cătălin Căpățână și jucătorul Alex Giurică vor fi suspendați pentru jocul cu Pandurii 2, iar Bărbulescu este accidentat”, a spus antrenorul Boșco Vișatovici.

Formația antrenată de Vișatovici este pe locul IV, cu 26 de puncte, iar principala urmăritoare este Viitorul Șimian, cu 23 de puncte.

Tot vineri va avea loc și meciul Progresului Ezeriș cu CSM Deva. Formația din Deva este pe locul secund și este deja sigură de prezența în play-off. Ezerișul, cu mari probleme financiare și de lot, se va lupta în play-out pentru menținerea în Liga 3.

JCS-Ștefan Moraru