Lunca Pomostului, şase ore fără gaz - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Distribuitorul regional de gaz informează că întrerupe temporar, miercuri, 6 mai, între orele 9.00 şi 15.00, alimentarea cu gaze naturale în municipiul Reşiţa, în cartierul Lunca Pomostului. Vor fi afectaţi cei de pe bulevardele Revoluţia din Decembrie şi Alexandru Ioan Cuza, precum şi de pe străzile Moise Groza, Lunca Pomostului și Molizilor!

Oficialii companiei Delgaz Grid spun că au finalizat o lucrare importantă de investiţii în municipiul Reșița, care a constat în înlocuirea conductelor şi branşamentelor pe o lungime de aproape 3,5 kilometri. Investiţia va îmbunătăţi siguranţa şi calitatea serviciului de distribuţie a gazelor naturale pentru clienţii din localitate.

Furnizarea gazelor va fi reluată treptat, cel mai probabil în jurul orei 15.00, însă consumatorii sunt rugaţi să fie atenţi şi să supravegheze modul de ardere, timp de jumătate de oră.

„În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie)“, transmit cei de la gaz.

JCS-A.M.