Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Proiectele de modernizare se derulează într-un ritm accelerat, aducând schimbări semnificative în centrul municipiului!

Cele pentru construirea parcării lângă Protopopiatul Reșița avansează rapid. După ce, acum câteva zile, muncitorii au început să îndepărteze vechiul asfalt, joi s-a trecut deja la instalarea bordurilor și compactarea pietrișului peste care urmează să fie turnat noul asfalt.

Programul de reabilitare și modernizare a infrastructurii educaționale este în plină desfășurare. Grădinița cu Program Prelungit „Palatul Fermecat“ Reșița beneficiază de acest proiect, cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Regional. Valoarea totală a proiectului se ridică la 6,4 milioane de lei. Deși data finalizării proiectului fusese stabilită pentru 30 noiembrie 2023, anumite inconveniente au cauzat întârzieri în implementare. Însă, important e că se lucrează, recent fiind montată şi o macara imensă care ajută la ridicarea obiectivului.

În cursul zilei de ieri, muncitorii de la Electroechipament Industrial au montat cablurile de alimentare cu energie electrică pentru linia aeriană de contact a tramvaiului. Se preconizează că, începând cu luna septembrie, tramvaiele din oraș vor fi funcționale și vor circula conform unui program regulat și definitiv.

Aceste inițiative reflectă eforturile susținute ale Primăriei Reșița de a îmbunătăți infrastructura și calitatea vieții locuitorilor săi, aducând orașul la standarde moderne.

JCS-Denis Dutca