Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Reșițeanul Lucian Dobre, antrenorul secund al Politehnicii Timișoara, crede că echipa pe care o pregătește va progresa în Liga 2, după perioada de pregătire din iarnă!

Dobre a venit în sprijinul antrenorului Nicolae Croitoru în toamna acestui an, iar finalul lui 2021 o găsește pe Politehnica Timișoara pe locul 14 în Liga 2.

„Proiectul Mundo va merge mai departe chiar dacă nu mai sunt tot timpul la Reșița. Poli Timișoara este o echipă cunoscută, un brand al României. La început am avut unele probleme de acomodare. Din cauza rezultatelor mai puțin bune am găsit o echipă puțin demoralizată, dar am reușit să o capacităm și să ajungem la nivelul pe care noi ni-l dorim. Cred că jucătorii de la Poli au înțeles ceea ce ne dorim de la ei și cred că am lăsat o impresie bună. Sunt convins că vom face treabă în continuare. Am preluat echipa de pe locul 15 și din păcate, doar în ultimele meciuri am reușit să începem să câștigăm. A trebuit să treacă o perioadă de acomodare, le-am cerut anumite lucruri la jucători, iar ei au răspuns pozitiv. Nu am putut să aplicăm foarte repede metodologia noastră, dar cu timpul au început să apară rezultatele favorabile. Acum suntem pe 14 și mai avem trei meciuri de disputat din turul campionatului. Sper ca după perioada de pauză să ne îmbunătățim din punct de vedere al lotului și al calității jocului. Sunt convins că vom mai transfera jucători. Ce-i sigur este faptul că cei care vor veni vor aduce un plus de valoare echipei. Pe data de 10 ianuarie vom relua pregătirea”, a declarat reșițeanul Lucian Dobre, antrenorul secund al Politehnicii Timișoara.

JCS-Ștefan Moraru