Caraş-Severin, Romania

În cele din urmă, tinerii handbalişti reşiţeni s-au clasat pe locul şase, după ce au cedat în disputa cu CSŞ Sf. Gheorghe, scor 52-56, după prelungiri. O poziţie onorantă, totuşi, având în vedere faptul că două dintre partenerele de întrecere din serie şi-au disputat finala ediţiei din acest an a Campionatului Naţional de handbal juniori I, câştigată de Bacău, scor 26-22, cu Baia Mare..

În faza grupelor „Traian Vuia“ a înregistrat rezultatele: 29-29, cu Ştiinţa Dedeman Bacău; 27-39, cu Extrem Baia Mare; 34-31, cu Unirea Sânnicolau Mare.

„Sunt dezamăgită de ceea ce s-a întâmplat la Bacău, ne-a declarat prof. Lucia Moruţ. Pentru că meritam mult mai mult, la acest turneu final. Nu le reproşez nimic sportivilor mei. Dimpotrivă, îi felicit! Vreau să mulţumesc Primăriei şi Consiliului Local Reşiţa pentru sprijinul pe care ni l-au asigurat pe parcursul întregului an“.

Să mai spunem că reşiţeanul Nicuşor Negru a fost golgheterul turneului, cu 53 de goluri.

Prof. Lucia Moruţ a avut la dispoziţie următorul lot de jucători: Bugei, Sămânţă, Socareva, Eros, Radu, Czari, Negru, Toma, Borbely, Ghiţă, Duţulescu, Sonohat, Dâscă, Lazici, Jotchici, Ion Alexandru.