Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – John L. Pate este noul antrenor al echipe de fotbal american Reșița Locomotives! Tot din State vine și noul quarterback al echipei reșițene!

„Suntem bucuroși să ne întâlnim pentru prima dată cu noul nostru antrenor principal, John L. Pate! Cu o experiență vastă în domeniu, John L. Pate vine din Hilliard, Florida-USA. Printre numeroasele realizări profesionale amintim cariera sa ca director atletic, antrenor principal și coordonator atât de ofensivă, cât și în defensivă, la echipe din NCAA, Divizia I-AA, Divizia II, Divizia III, NAIA I, NAIA II și Liceu. Are mai multe titluri în Campionatul Național decât orice antrenor din istoria Diviziei I-AA (cinci). Cu siguranță ne așteaptă un campionat național din care vom avea foarte multe de învățat, cu muncă pe măsură și noi provocări. Îi urăm bun venit lui Coach Pate la Reșița Locomotives!, se arată în postarea clubului reșițean.

De asemenea, noul coordonator ofensiv al echipei (quarterback) în sezonul viitor va fi Jerod Evans, jucător cu o experiență bogată în SUA!

Campionatul Național va începe în toamna acestui an.

JCS-Ștefan Moraru