Liber la vaccinare, fără programare pe platforma electronică - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – Instituţia Prefectului a transmis că începând de sâmbătă, 8 mai 2021, oricine poate fi imunizat la centrele de vaccinare din judeţ, fără o programare făcută, în prealabil, pe platforma electronică!

Astfel, vaccinarea prin prezentare directă se poate realiza în limita capacităţii centrelor şi a dozelor disponibile, în baza unor numere de ordine eliberate de centre. Persoanele cu vârsta peste 60 de ani pot solicita imunizarea pe durata întregului program de vaccinare a centrului, iar populaţia generală, cu vârsta sub 60 de ani, după ora 14.00. Persoanele deja programate prin platforma naţională electronică au prioritate la vaccinare.

Un alt aspect al vaccinării la liber se referă la faptul că prezentarea persoanelor la vaccinare se poate face la orice centru, indiferent de tipul vaccinului administrat, cu documente de identitate valabile. Populaţia judeţului Caraş-Severin poate fi imunizată la oricare din cele 17 centre de vaccinare care funcţionează pe raza judeţului: Spitalul Municipal de Urgenţă Caransebeş, Spitalul Orăşenesc Oraviţa, Spitalul Orăşenesc Moldova Nouă, Liceul de Arte Sabin Păuţa Reşiţa, Colegiul Economic al Banatului Montan, Şcoala Gimnazială Nr.6 Mihai Peia Reşiţa, CMJ Caraş-Severin Reşiţa, Centrul Multifuncţional Bozovici, Clădire Administrativă Bocşa, Centrul de permanenţă Slatina Timiş, Centru de permanenţă Soceni (Ezeriş), Cămin Cultural Pecinişca (Băile Herculane), Casa de Cultură (sala mică) Oţelu Roşu, Liceul Tehnologic Mihai Novac Oraviţa, Sala de Sport Valeria Borza Şcoala Gimnazială Nr.8 Caransebeş, Centrul de Afaceri Anina, Ambulatoriu Integrat Spital Orăşenesc Moldova Nouă.

JCS-A.G.