Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – E anunțul făcut de primarul Felix Borcean, după darea în folosință a noului loc de joacă din cartierul Nord (Țiglărie)!

„De astăzi (marți, 9 iulie-n.r.), atât copiii, cât și adulții sunt așteptați să se bucure de noul parc de agrement din cartierul Nord. Vă rugăm să păstrați curățenia, dar și aparatele de fitness și de joacă pentru a vă bucura cât mai mult timp de această investiție! Este și supravegheat video!”, a transmis edilul Caransebeșului.

Locul de joacă, care a costat peste 500 de mii de lei, este situat la intersecția străzilor 1 Decembrie și Tudor Vladimirescu și este realizat pe modelul celui din apropierea sălii polivalente, dat în folosință în decembrie anul trecut. Alte două locuri de acest tip vor fi realizate în Valea Cenchii (pe strada Valea Mare) și la Jupa (între străzile Alexandru de Capra și Regina Maria)!

3 Comentarii

  1. Peste 100000 de mii de EURO cele cateva leagane e o afacere care poate scoate din foame o firma.

  2. Bine ca e racoare in zona, copiii se pot juca linistiti, iar parintii sau bunicii pot sta confortbail pe acele banchete. Amplasare de toata jena, nu e un cm de gazon, nu au plantat nici un pom, macar pe langa acel gardulet delimitator. Zero sperante pentru acest orasel-targ.

Adaugă comentariu