Caraş-Severin, Romania

BERZASCA – Concertele încep la ora 20:00. Sunt așteptați peste 10.000 de spectatori în fiecare seară a festivalului care se va desfășura între 15 și 17 iulie!

Asta de oarece programul primei seri îi include pe Horia Brenciu, Elena Gheorghe, Nikos Papadopoulos și Jean de la Craiova. În a doua seară, vor urca pe scenă Andra, 3 Sud-Est, Raluka cu programul Balkan, Mahala Rai Banda cu Shondi și Oana Radu. Ultima seară îi va aduce în fața publicului pe Dejan Petrovic și Lepa Brena.

Recomandarea este ca publicul să intre în zona festivalului cel târziu la ora 17, deoarece accesul va fi îngreunat din cauza măsurilor de siguranță. Acestea constă în filtre antidrog, antimetale ori alte materiale și obiecte care ar putea periclita siguranța participanților. Odată intrați în incinta festivalului, spectatorii vor avea la dispoziție mâncare și băuturi răcoritoare, iar un DJ va întreține atmosfera până la începerea concertelor.

În ce privește cazarea, publicul are la dispoziție „tot ce înseamnă Clisura Dunării și împrejurimi”, în exprimarea primarului Petru Furdui. Amatorii de dormit la cort au la dispoziție stadionul din comună, împrejmuit și cu nocturnă, unde le sunt oferite vestiare, dușuri și grupuri sanitare. De asemenea, un spațiu de două hectare îi așteaptă pe cei care vin cu rulote și autorulote. „Vor fi cinci ore de concert în fiecare seară, prezentatori fiind Daniel Buzdugan și Mihai Morar. Prețurile biletelor sunt de 85 de lei pentru o seară și 180 de lei abonament pentru toate cele trei seri”, am aflat de la primarul Furdui.

JCS-Ionel Ivașcu