Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Este vorba despre termenul estimat pentru demararea lucrărilor la primul obiectiv din Mociur: Bazinul 7 Noiembrie, înlocuit de un centru multifuncţional, cu infrastructură rutieră, promenade şi terenuri de tenis acoperite!

 Şeful administrativului reşiţean a reconfirmat proiectul municipalităţii, de 5 milioane de euro, cu finanţare europeană. „Acolo am avut un studiu de fezabilitate cu care am depus un proiect la ADR, detaliază Ioan Popa, primarul Reşiţei. Am câştigat, am semnat contractul de finanţare. Se face un centru multifuncţional în valoare de 5 milioane de euro. Nu e doar centrul multifuncţional în această valoare de 5 milioane de euro! În acel proiect este cuprinsă şi modernizarea străzii care vine de la blocurile de garsoniere din Mociur, până la bariera de pe strada Fântânilor. Din ceea ce ştiu eu, proiectul este gata, este predat. La ora aceasta se lucrează la caietul de sarcini pentru încredinţarea lucrării fizice şi eu sunt convins că anul acesta, cel târziu în aprilie, mai, vor demara lucrările acolo. Şi centrul multifuncţional, dacă nu mă înşel, are termen de execuţie 24 de luni“.

Ceea ce înseamnă că în aproximativ doi ani vom avea de o bază multifuncţională modernă, pe malul drept al Bârzavei. Primarul Nelu Popa a vorbit despre un centru multifuncţional generos, cu trei terenuri de tenis acoperite şi alte terenuri de sport.

JCS-Antoniu Mocanu